Zanimljivosti

Mala tajna koja mi je pomogla da se potpuno opustim i uživam u seksu :)

Autor:  | 

Kada muškarac nije zadovoljan svojim, kako bih to rekla, seksualnim performansom, onda sve što treba je ušetati u najbližu ljekarnu i zatražiti neku od tableta koja treba ispraviti tu “nepravdu”.

A što je s nama ženama? Što je s onima koje se do sada nisu mogle potpuno opustiti, doživjeti snažno zadovoljstvo u zagrljaju svog partnera ili uopće doživjeti zadovoljstvo?

Ništa.

Mi smo bile prepuštene same sebi, sebi i svojim mislima, razgovorima s prijateljicom (ili terapeutom), razgovorima s partnerom, koji, naravno, također nije zadovoljan ako nismo ni mi.

Općenito se, iz nekog razloga, vrlo malo razgovara o ženskoj seksualnosti u našem društvu, a puno više o tome kako zavesti, pridobiti, zadovoljiti muškarce u našem životu. Kroz sve te programe negdje na putu se izgubila svijest žene o sebi i uživanju njenom vlastitom tijelu.

I zato sam, čim sam čula da se na tržištu pojavio G-Sense (dostupan je u svim ljekarnama), odmah ga odlučila isprobati. Bila sam znatiželjna je li to uistinu prava “prva tableta za žensko zadovoljstvo” kako su je nazvali u reportaži koju sam pogledala na RTL-u.

Evo, za sve vas koje niste vidjele:

 


G-SENSE JE DOSTUPAN U SVIM BOLJIM LJEKARNAMA (A PRODAJU GA I SVE “FARMACIA” LJEKARNE)


Strogo sam se držala uputa. Popila sam 60 minuta prije (najavila sam uredno sve svom dragom koji je sa smiješkom čekao da prođe tih sat vremena) sa čašom tople vode, između obroka.

Ono sto sam prvo primjetila nakon uzimanja G-Sensa je povećanje libida. Želje.

Nije se nikad radilo o tome da želje nema, ali, kako bih vam to opisala? Kao da sa G-Sensom preskočite nekoliko stepenica i ubacite u petu brzinu. A u petoj brzini blokade itekako nestaju. 

Osjeti se jača prokrvljenost, mali rush, um je opušteniji i potpuno podatan i spreman za uživanje.

I prije je taj osjećaj postajao, ali puno manjeg intenziteta. I tijekom odnosa bi nestajao i vraćao se. Ometale bi me vlastite misli, zvukovi u prostoru itd…
Sa 
G-Sensom toga nema. Ti si jednostavno fokusirana na uživanje. Bez da to radiš sa ikakvim naporom. Napora nema. Samo uživanje. Odnos je duži, opušteniji,  strastveniji, baš zadovoljavajući!
Jednostavno rečeno, napokon su sve komponente na mjestu.

Autor: Nikolina Zrinski

Što kažu druge dame koje su isprobale G-Sense:

Konačno nešto i za žene pored toliko proizvoda za muškarce. Oduvijek sam imala problema s tim opuštanjem , možda i zbog toga što imam zdravstvenih problema , a možda je samo bilo u glavi… Kakogod sad sam puno opuštenija ,više uživam i promjena se itekako osjeti !

Danijela (38) iz Osijeka


Od kad uzimam G-Sense osjećam promjenu, puno više uživam i opuštenija sam!

Marijana (41) Zadar

Nakon poroda nisam se usudila uopće upustiti u odnose. Nisam se osjećala spremnom, bojala sam se da će me boljeti, a istovremeno nisam se više osjećala poželjnom. Suprug mi je kupio G-Sense sa željom da mi pomogne da se opustim i uživam. I nisam vjerovala da će mi uopće pomoći, ali znatiželja je prevladala i popila sam. I nakon nekih pola sata osjećala sam se opuštenijom. A time su nestali strahovi i brige. Bio je to jedan od boljih odnosa.

Marina (32) iz Zagreba

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...