LJepota

Ne želite više biti plavuša? Pazite na pogreške kod tranformacije u brinetu ili crnku

Autor:  | 

Gotovo svaka žena jednom u životu poželi biti plavuša, odnosno ako je prirodna plavuša poželi biti brineta.

No postupak tako drastične promjene je dugotrajan i morate se oboružati strpljenjem da bi izbjegli ove najčešće pogreške.

Greška broj 1: prebrza promjena

Ako ste prirodna plavuša, morate psihički prihvatiti tu veliku promijenu na čokoladno smeđu ili karemel boju kose. Idite postepeno sa bojanjem, za nijansu tamnije, pa sve jače kako biste mogli vidjeti kako se ta tamnija boja uklapa sa vašim očima. Hoćete li izgledati markantno ili ćete izgledati blijedo.

Greška broj 2.: u želji da boja bude iste nijanse od tjemena do vrhova

Kod male djece se boja suptilno godinama mijenja, od nijanse do sjaja. Zamolite svog frizera da vam kombinira nekoliko različitih boja kako bi postali nesavršeno-savršena crnka.

Greška broj 3: i dalje imate isti način šminkanja

Ako bi željeli promijeniti svoju paletu boja koju koristite za šminku kao plavuša i unaprijediti svoj novi izgled, bilo bi dobro posjetiti lokalni salon ljepote za besplatne savjete kako bi vas usmjerili kako se sada šminkati s obzirom na boju vašeg tena, boju očiju i boje kose. Na taj način ćete zablistati u potpunosti.

Greška broj 4: ne koristite proizvode za zdravlje kose

Bili prirodna plavuša ili nova brineta, MORATE koristiti proizvode za obnavljanje kose: ulja, maske. Bojanje kose šteti vašem organizmu radi kemikalija koje boje sadrže. Njegujte kosu.

Greška broj 5: plavuše se odlučuju postati brineta ljeti i bez šišanja

Ako ste se već odlučili na veliku promjenu od plave kose na tamnu, nikako ne planirajte prijelaz u ljetnim mjesecima. Sol i klor i jako sunce će vam izbljediti boju, a posebno ako se pri tome niste redovito šišali. Vaša kosa će izgledati umorno i ispucalo. Promjenu napravite u jesen ili zimu. Lakše ćete kosu oporaviti od drastične promjene, a i sakriti kapama, šeširima u hladnijim danima, ako bude ikakvih problema

Pogledajte promjene poznatih dama, pa ako imate ne nešto zajedničko poput oblika glave, boje očiju ili tena, lakše ćete se ohrabriti ili pak odustati.

Victoria Beckham

1

Beyoncé

8

Britney Spears

2

Reese Witherspoon

3

Rihanna

4

Madonna

5

Emma Stone

6

Cameron Diaz

7

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...