Budi sretna

Oslobodite se tereta prošlosti i krenite u život koji zaslužujete

Autor:  | 

Živite li život kakav želite? Jeste li svjesni svojih potreba? Znate li reći NE? Prepoznajete li razarajuće emocije u sebi i štetu koju čine? Dozvoljavate li sebi da budete zdravi i sretni? Kad ste se zadnji put igrali s djetetom u Vama? Volite li sebe baš takvima kakvi jeste? 

Odgovori su u Vama, otkrijte ih i dajte sebi pravo da živite život kakav zaslužujete! Dođite na dvodnevnu radionicu Heal your life: “Promijenite misli – iscijelite svoj život”.

Unaprijedite i Vi sva područja Vašeg života, bilo da su u pitanju ljubav, zdravlje, odnosi, obitelj, karijera ili novac !

Unesite pozitivne promjene u svoj život! Otkrijte koja su to negativna uvjerenja koja vas ograničavaju i sputavaju u životu i naučite jednostavne, ali moćne transformacijske tehnike kako biste savladali ta ograničenja i krenuli dalje.

Heal Your Life je jedinstveni program koji je osobno osmislila jedna od najznačajnijih osoba iz područja osobnog razvoja i samopomoći Louise L. Hay, autorica svjetskih bestsellera poput ’’Kako izliječiti svoj život’’ (You can heal your life) i “Moć je u vama” (Power is within you).

Svatko od nas posjeduje u sebi sve što je potrebno za uspjeh… Prvi korak je da počnemo prihvaćati sebe, da shvatimo da je naše pravo da se osjećamo dobro i da uvijek zaslužujemo najbolje. Louise L. Hay se obraća vašoj duši, a njene moćne radionice izvest će vas na put samoprihvaćanja i samopoštovanja.

Zavoljet ćete sebe onakvima kakvi jeste i shvatiti da je sva moć u sadašnjem trenutku. Prošlost je iza vas i ona nema nikakvu moć nad vama! Naučite kako da se suočite s prošlošću i kako da izbjegnete zamku ponovnog proživljavanja i samokažnjavanja zbog nečega što je prošlo i zbog nečega što vam je netko nekada učinio.

Otkrijte svoje prave potencijale. Ostvarite svoje snove. Počnite živjeti život kakav zaslužujete!

Jer sve je misao… A misao se može promijeniti!

Radionica će se održati 27. i 28. veljače u zagrebačkom centru joge GOVINDA u Ilici 42., u subotu od 10 do 18 sati i u nedjelju od 10 do 17 sati.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer je broj sudionika ograničen.

Cijena radionice je 180 eura. Za ranije prijave do 17.2.2016. cijena je 150 eura.

Kako se prijaviti: ime, prezime i e-mail poslati putem sms-a na 099 626 02 07 s napomenom HYL,Zagreb

Nakon potvrđene prijave dobit ćete potrebne podatke za uplatu. Akontaciju od 30 eura u protuvrijednosti u kunama prema srednjem tečaju HNB na dan uplate potrebno je uplatiti u roku od 3 dana od potvrđene prijave.

Akontacijom osiguravate svoje mjesto na radionici i ta sredstva se u slučaju otkazivanja ne vraćaju.

Ostatak uplate do 25.02. 2016. ili na dan radionice.

Radionicu vode:

 Kristina Bulešić, licencirana Heal Your Life trenerica, motivacijska govornica, autorica bestsellera, osnivačica Inspiracije, a iz milja nazvana žena Inspiracija.

Maja Jokić, licencirana Heal Your Life trenerica, profesorica stranih jezika s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju. Suvlasnica suvremene škole stranih jezika Polyglotte Institute i certificirani  Angel Card Reader.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...