Zanimljivosti

Prepoznajte izvor negativnosti s kojima se borite i vratite život u svoje ruke

Autor:  | 

Osjećate da nemate dovoljno snage preuzeti život u svoje ruke i poboljšati fizičko, duhovno i emotivno stanje tijela?

Znate da morate uvesti promjene, ali vam je teško prepoznati što je točno izvor svih negativnosti s kojima se svakodnevno borite?

Dođite na radionicu i educirajte se o tehnikama koje će vam pomoći da promijenite život na bolje i lakše dosegnete svoj svakodnevni maksimum.

Radionica će se održati u Češkom domu (Šubićeva 20, Zagreb), 2. travnja od 9 do 17 sati.

Tijekom tih 8 sati radionice polaznici će imati priliku učiti o raznim tehnikama koje je moguće raditi u slobodne vrijeme, dok gledaju TV, sjede u javnom prijevozu ili jednostavno prije odlaska u krevet. Cilj radionice je osnaživanje osobe kako bi preuzela život i zdravlje svog fizičkog, duhovnog i emotivnog tijela u svoje ruke.

Na radionici će biti prezentirane četiri tehnike koje se jednostavno primjenjuju. Uz njihovu pomoć moguće je utjecati na stanje tijela koje percipiraju kao nepoželjno (negativno), te ostvariti trenutnu promjenu na bolje.

1. tehnika kultivacije i održavanja unutarnjeg osmjeha koji je počelo svih taoističkih (daoističkih) vježbi/praksi

2. urođene tjelesne sposobnosti za samoiscjeljenje

3. metode za čišćenje tijela od štetnog elektromagnetskog zračenja

4. praktični rad u otpuštanju trauma i strahova koji nas sprječavaju da u životu postignemo svoj maksimum

U ovo moderno doba računala, pametnih telefona, te ostalih elektroničkih uređaja koji nas okružuju, zagušeni smo sa elektromagnetskim zračenjem (elektrosmogom). Ono negativno utječe na naše energetsko tijelo kojem također možemo pomoći korištenjem tek jedne jednostavne vježbe.

Osim toga, polaznici će biti upoznati sa tehnikom kako sve naučeno zaokružiti u cjelinu, zajedno s prakticiranjem unutarnjeg osmijeha koji je osnova jer uz njegovu pomoć osnažujemo i potvrđujemo sve što radimo kroz dan. Na kraju svega polaznici će biti spremni, kroz jednostavne vježbe i introspekciju, primijetiti i promijeniti stare navike koji su jedan od razloga nastanka traume (stagnirajuće energije) u tijelu.

Organizatore za sve dodatne informacije možete kontaktirati naputem e-mail adrese info@dogstar-edutrainment.com ili na broj telefona 098 946 66 77.

Prijaviti se na radionicu možete u samo dva koraka na stranici dogstar-edutrainment.com

Gore navedeni program vodit će:

1. Shen – Rad Shena je sinteza Afričkog šamanističkog liječenja, Chi Kunga, Joge i drugih istočnih tradicija s osnovom na našoj osobnoj božanstvenosti i našoj ulogi kao kokreatora. Nakon sedam godina kao monah u redu Ishaya, Shen je pozvan da služi u svijetu kao „dobar prijatelj“, koji se bazira na tradiciji Katara.

2. Ben Ralston – terapeut, učitelj Sivananda Yoge, te pisac. Njegove tekstove možete pronaći u Elephant Journal-u, Rebelle Society, te na drugim online portalima. Ben je već 16 godina učitelj Yoge, te vodi uspješnu internacionalnu terapeutsku praksu koja se bazira na izlječenju traume. Alati kojima se koristi su RPT, Šamanizam i rad s energijom. Redovito vodi i radi radionice i seminare u Hrvatskoj i po cijelom svijetu. Tu kombinira Yogu sa ostalim energetskim vježbama.

3. Igor Jovičić – Instruktor i višegodišnji praktikant Qi Gonga (Fragrante, Lam Style), te višegodišnje iskustvo meditacije i ostalih praksi koje se baziraju na buđenju svijesti.

4. Gordana Jovičić – terapeut sa dugogodišnjim iskustvom u izlječenju trauma a posebnim naglaskom na osnaživanju žena. Gordana smatra i vjeruje da kroz izlječenje žena možemo izliječiti cijelu naciju. Osim terapeutskim radim, Gordana je i instruktor dvije tehnike Qi Gonga (Fragrante i WeightLoss&Beauty Qi Gong).

Osim njih, na radionici će vas dočekati slijedeći predavači:

1.  Iris Gattegno Tarbuk  – Iris Tarbuk, poznati spiritualni medij i duhovna savjetnica, soul reader, osoba koja vidi dublje i dalje u svojoj knjizi izlaže jedinstvene uvide u to što je ljubav, kako do nje doći, kako ljubav prepoznati, kako u njoj uživati i kako je zadržati.

2. Kristina Panić – Od tinejdžerskih dana Kristina je bila privučena putu samospoznaje, a kroz vrijeme sazrijevanja učila različite tehnike, bavila se iscjeljivanjem i podučavanjem. U radionici „Vedic Art“ spaja umjetnost, duhovnost i igru.

3. Petra Kežman – podučava jogu sedam godina, dok najmanje 10 godina istražuje svijet zdrave dijete, liječenja srca, uma i duha kroz tijelo s jogom, masažom, meditacijom i plesom te raznim alternativnim tretmanima i meditacijama.

4. Sam Bushara – Svoj umjetnički rad i znanje o različitim afričkim instrumentima proširio je i na terapiju zvukom – direktno primjenjuje bubanju i njegovu moć u svrhe pomaganja ljudima s psihofizičkim oštećenjima.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...