Zanimljivosti

Posadio 6000 hrastova u čijoj je sredini srce kao vječan simbol ljubavi za svoju suprugu

Autor:  | 

Ponekad srce ima svoje želje i tek kada ih ispunimo – makar zbog toga morali na kraj svijeta – naša će duša biti mirna.

Upravo zato je farmer Winston Howes odlučio posaditi čak 6000 hrastovih sadnica. Usred te šume ostavio je tajni proplanak u obliku srca koji je vidljiv samo iz zraka ili s obližnjeg brda.

Ovo skriveno srce okruženo hrastovima je posveta njegovoj supruzi – najvećoj ljubavi njegovog života – koja je iznenada preminula u 50-godini.


farmer sa zenomI danas, nakon 20 godina, hrastovi su izrasli u visoke zelene čuvare koji se svojim deblima i krošnjama nadvijaju nad tim srcem skrivenim od pogleda.

Ovaj vječan simbol ljubavi ostao je obiteljska tajna sve dok ga slučajno nisu vidjeli ljudi koji su nad tim područjem letjeli u balonu.

“Ova ideja došla mi je u naletu inspiracije. Pomislio sam da bi to bila lijepa posveta mojoj supruzi koja će ovdje ostati desetljećima. Posadili smo i cvijeće u sredini srca i sve to izgleda predivno kada procvjeta u proljeće.”, rekao je Winston Howes.

Ovaj farmer gotovo svaki dan odlazi do tog skrivenog srca. I kako kaže, samo sjedne i u tišini razmišlja o onome što je bitno u životu.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...