Zanimljivosti

Izaberite sebe i sjetite se da na svom putu nikada niste sami

Autor:  | 

Dobila sam priliku podijeliti priču sa svijetom. Svoju priču, istovremeno našu priču, jer Anđeli nisu moji, dostupni su svima u svakom trenutku. Moram priznati da sam zastala pred prazninom „papira“ (čitaj word dokumneta) i gotovo da sam si dopustila odustati od pisanja, vjerujte imala sam nekoliko zaista dobrih izgovora.

Onda sam se sjetila da mogu pitati svoje anđele što da radim i o čemu uopće da pišem. Rekli su mi da napišem nešto o sebi i kako sam došla do ovog trenutka sada. Moram priznati da se ponekad posvadim s njima iako sve manje jer ispada da su uvijek u pravu… tako sam i ovaj put pomislila kako nema smila pisati o sebi jer koga to uopće zanima, ali kako sam sebi obećala da ću slušati svoje anđele jer onda mi je puno lakše i ljepše, odlučila sam pokrenuti slova u tom smjeru.

Kako sam došla do ovog trenutka sada? Uz pomoć i vodstvo mojih najboljih prijatelja Anđela. Kad pogledam unazad, zaista, samo me čudo moglo dovesti do sada. Bila sam izgubljena, puna strahova, tvrdoglava, često i ljuta. Svijet mi se činio nepravedan i sve je bilo teško, jako teško…

No ipak nekako sam uvijek osjećala da nisam sama i da ima nešto puno veće od mene. Imala sam to sjećanje na djetinjstvo koje sam provela u ljubavi prema svijetu i Bogu i to sjećanje je ostalo i onda kada se činilo da je netko ugasio svjetlo. I jedan dan prije deset godina  to se svjetlo pojavilo u mojoj sobi. Doslovno – pojavio se anđeo u snažnoj svjetlosti i sve u tom trenutku i sve nakon toga dogodilo se da me podsjeti na to tko ja uistinu jesam.

Sjeti se tko si, šaptali bi mi često anđeli. Mogu samo reći da se i dalje prisjećam, svaki se dan prisjećam na to tko ja jesam. Sve sam i nisam istvoremeno. Ne mogu vam reći tko ja jesam jer to nije nešto što se može izreći, ali vam mogu reći da je moj put danas uvijek osvijetljen čak i onda kada mi se čini da nemam pojma kud idem.

Danas puno više volim sebe i sve oko sebe jer mjesto gdje je stanovao strah, danas stanuje ljubav, zahvalnost, nježnost. Danas umjesto tvrdoglavosti i ljutnje živim prepuštanje i povjerenje. A svemu tome doprinjeli su anđeli.

Malo je mjesta na ovom papiru da vam prenesem što je sve moguće kad si dopustite prepustiti se višem od sebe. Jedino što mogu je reći – pozovite anđele u svoj život, dopustite im da djeluju i možda se jednom probudite s osjećajem da je ono prije deset, pet godina bilo u nekom „prošlom“ životu jer ste danas potpuno druga osoba. Bolja osoba.

U svakom trenutku imamo priliku izabrati sebe i dopustiti sebi biti što jesmo. Ponekad je potrebno hrabrosti da bismo živjeli autentično, ali je jedini način da budemo i ostanemo cjeloviti. Ja sam izabrala biti autentična i živjeti svoju istinu koliko god to nekome bilo neprihvatljivo, čudno i ludo. Iako nije sve bilo lako na tom putu, vrijedilo je svake sekunde.

Živjeti slobodno i autentično, neprocjenjivo je. Uvijek će postojati netko tko će kritizirati naše izbore, ono što radimo, nije li onda najbolje da radimo što volimo, ono što je u skladu s nama i pjesmom naše duše…

Zato izaberite sebe i sjetite se da svom putu nikada niste sami. Anđeli su s nama da nas podsjete na to što jesmo, pomažu nam da se prisjetimo svoje autentičnosti.

Danas bi s vama podijelila i poruku divnog Arhanđela Uriela, nadam se da će vam služiti.

“Važno je biti svjestan svega u sebi i oko sebe kada biraš svoj poziv. Zato dijete, prvo poslušaj što je to što ti srce govori. Ono ti uvijek govori, osvijesti da jest tako. Kad naučiš slušati svoje srce, onda ćeš uvidjeti da cijelo tvoje tijelo šalje odgovor, u svakom trenutku tvog postojanja. I zato je važno biti povezana i svjesna svega u sebi i oko sebe. S tom svješću i prisutnošću svaki je odgovor dostupan.”

Ovo je moja prva kolumna za portal Zdrava i Sretna. Družit ćemo se svaka dva tjedna. Zahvalna sam da je tako i molim se i nadam da će služiti. A znam da će se Anđeli potruditi kroz svoje poruke dotaknuti svakoga tko će čitati.

Hvala vam na vremenu i pažnji.

Budite dobri i budite dobro,

Martina

 

Raspored Martininih radionica:

Zagreb, subota 07.05.2016. od 10h do 17:30 – EFT+Anđeli

Zagreb, nedjelja 08.05.2016. u 17h – Druženje s Anđelima iscjeljenja i Arhanđelom Rafaelom – Zdravlja i Obilje

Rijeka, subota 14.05.2016. – Druženje s Anđelima

Pula, nedjelja 15.05.2016. – Druženje s Anđelima

Za individualne anđeoske konzultacije Martinu možete direktno kontaktirati na adresu martina.novosunce@gmail.com ili na broj telefona 099 854 3158.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...