Zanimljivosti

Tajne žena koje uvijek dožive orgazam

Autor:  | 

Orgazam je jedan od najintimnijih trenutaka koje muškarac i žena mogu podijeliti.

To su trenuci kada ništa nije skriveno, kada se potpuno prepuštamo osobi koju volimo, uživamo u ljubavi koja nas veže.

Međutim, svaka treća žena ima problema s dosezanjem vrhunca tijekom seksa. Možda nisu dovoljno opuštene, ili im misli odlutaju ili ne poznaju dovoljno dobro svoje tijelo.

Koji god razlog bio, seksualni stručnjaci imaju nekoliko objašnjenja kako neke žene uvek dožive vrhunac.

Samozadovoljavanje

Više od polovine žena svoj prvi orgazam doživi masturbacijom. Samozadovoljavanje je najbolji način da upoznate svoje tijelo i saznate šta vas točno uzbuđuje. Vrlo je bitno da točno znate što vas dovodi do ekstaze i da svom parteneru pomognete i podučite ga.

Uvijek misle na svoju G točku

Osim poznate G točke, žene imaju još tri erogene točke unutar i oko vagine, koje su povezane i stimuliraju klitoris i vrh klitorisa ili G točke koja je gotovo uvijek zaslužna za postizanje vrhunca. Točnije, njena stimulacija.

Počele su koristiti G-SENSE

Na našem se tržištu pojavio i prvi potpuno prirodni preparat stvoren baš za “žensko zadovoljstvo”. Svaki muškarac može birati između najmanje 10 raznih vrsta tabletica ako ima problema. Ali sa ženama je drugačije. Psihološke barijere, stres, tenzije, napetost i problem s opuštanjem znaju biti glavni krivac koji ženi može uskratiti vrhunac tijekom seksa. G-SENSE ruši sve te prepreke, opušta um, povećava osjetljivost i prokrvljenost. Nema nuspojava – osim zadovoljstva:) – a dostupan je u svim boljim hrvatskim ljekarnama.

Ne preskaču predigru

Predigra je vrlo važna i ako traje dovoljno dugo (u zavisnosti od onoga koliko je ženi potrebno) uzbudit će ženu do neviđenih razmjera. Predigra je “tajno oružje” pomoću kjeg će svaki muškarac dovesti svoju partnericu do najboljih orgazama. Ona je uvod u seks i okidač za “gubljenje kontrole” nad umom i tijelom. Masaža, maženje, poljupci, šaputanje, oralni seks… sve je to dio predigre.

Otvoreno pričaju što žele i vole

Možda zvuči kao nimalo lak zadatak, ali jedino ako žena otkrije što je uzbuđuje i što je dovodi do vrhunca, njen partner će moći to i sprovesti u djelo. Vrlo je važno da partner zna što vas uzbuđuje, što vam godi, a što ne. Zato, nemojte se sramiti već budite iskrene i razgovarajte s partnerom.

Ne stvaraju sebi pritisak da postignu orgazam

Točnije, ako se silno trudite i očekujete orgazam svaki put tijekom seksa, same sebi stvarate stres i vrlo je vjerovatno da ga nećete doživjeti. Što ste opuštenije i što manje razmišljate, to ćete brže i češće doživjeti vrhunac.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...