Budi sretna

Ne želim samo ljubavnika u tebi, trebam i najboljeg prijatelja

Autor:  | 

Ljubavnik.

Osoba koju ljubimo, na čije rame spuštamo glavu, dajemo mu srce, život. On je seksi, pouzdan, romantičan, sve o čemu smo sanjale, zar ne?

On bi trebao biti savršena osoba. Ali, savršenstvo u ljubavi? Postoji li uopće takvo nešto? Svršen, bez mana, onaj koji me nadopunjava… Gotovo je nemoguće.

Zato ne trebam u njemu samo ljubavnika, trebam i najboljeg prijatelja.

Želim nekoga uz koga mogu potpuno biti svoja. Želim se probuditi ujutro, s neurednom kosom koja mi pada preko lica, bez šminke, sa starom, prevelikom majicom i osjećati da ne moram biti netko tko nisam.

Želim nekog s kim ću se smijati. Ostati budna do kasno i pričati o snovima budućnosti. Odlaziti na avanture, velike i male. Nekog s kim ću zajedno raditi doručak, pijuckati vino i osjećati kao da potpuno poznajemo naše životne priče.

Trebam nekog s kim mogu razgovarati otvoreno, bez straha, o svojim najdubljim grižnjama savijesti i sutrašnjim planovima. Želim nekoga kome ću vjerovati. Tko će uvijek biti tu za mene, bez obzira na sve, a ja ću uzvratiti na isti način.

Nekog s kim mogu sjediti na kauču bez da išta govorimo, i samo uživamo jer smo blizu jedno drugog.

Ne želim samo ljubavnika u njemu, već i najboljeg prijatelja. Nekog koga mogu zezati, izaći na piće, ili ostati kod kuće i gledati omiljenu seriju. Nekoga tko će mi dati iskreni kompliment kada sam u svom najboljem izdanju, ali i nekog tko će iskreno reći da izgledam katastrofalno kada se zapustim.

Trebam nekog tko poznaje sve moje tajne, drame i najponosnije trenutke. Nekog tko će samnom izlaziti ili me voditi sa sobom i samnom razgovarati o stvarima koje su nam važne. Nekoga tko ne mora uvijek biti glavni,

Želim ljubavnika koji će me nasmijati, izbaciti me iz takta, naljutiti me, ali će i dalje biti moj najbolji prijatelj.

Ne trebam u njemu samo ljubavnika već i najboljeg prijatelja kojeg volim.

Jer zaista trebam nekog koga iskreno znam. I nekog tko poznaje mene, moj svaki kutak, mane, mušice i navike, sve što čudno na meni, sve što ne volim na sebi.

I da ipak izabere da bude moj.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...