Fun

Zaboravite na prozirno rublje i čipku. Iznenadit će vas u čemu ste muškarcu najseksipilnije

Autor:  | 

Zaboravite na seksi donje rublje u kojem ćete spavati. Istraživanja su pokazala da su žene muškarcima najseksipilnije u …. pidžamama.

Muškarci smatraju da su žene seksipilnije u pidžami nego u prozirnim gaćicama ili bez odjeće, pokazali su rezultati ankete.

Žene, s druge strane, najviše vole vidjeti svog muškarca u boksericama ili donjem rublju, a najmanje im se sviđa kada nose nogometne dresove.

Blizu 37 posto muškaraca je izjavilo kako voli svoju partnericu vidjeti u pidžami i da mu je to najseksipilnije, a 55 posto reklo je da im je to simpatično, dok 21 posto smatra da je kroj same pidžame atraktivan na ženi.

Na drugom mjestu je seksi rublje, dok je na trećem spavaćica. Oko 22 posto je izjavilo kako im nije ništa seksepilnije nego da vide ženu u svojoj odjeći, bilo da je riječ o muškoj pidžami ili majici.

Samo 16 posto muškaraca izjavilo je da voli kada žena u krevetu nema ništa na sebi. U ispitivanju je sudjelovalo 1912 muškaraca i žena starijih od 18 godina.

– Udobnost je ta koja bi trebala odrediti što ćete nositi u krevetu jer ono što oblačite može utjecati na vaš san. U svemu je ključna temperatura i dobra kvaliteta pidžame ili majice – rekao je direktor Ergoflexa koji je proveo istraživanje.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...