Budi sretna

Da, ti želiš znati sve o ožiljcima na njegovom srcu

Autor:  | 

U doba noći kada su i sjene umorne, kada se njegovo disanje uspori pored tebe i njegove misli pobjegnu negdje gdje ih ne možeš slijediti, ti voliš ležati budna i razmišljati o tome tko ga je prvi povrijedio.

Pitaš se koje je bilo njeno ime i je li i dalje utkano u njegov krvotok kao otrov. Pitaš se žudi li iznutra njegovo tijelo i dalje za njom i da li se njegovo srce tiho slama sa svakim novim otkucajem.

U doba noći kada su sve vaše misli tihe, ti voliš u svojim mislima krenuti stazom njegove prošlosti i pitaš se postoji li tamo netko za koga se on i dalje nada da će se vratiti.

Pitaš se je li njegovo srce pri punoj snazi i da li surovo briše sve novo što želi ući u njega, a prihvaća samo slike bez boje i ljubomorno čuva samo sjaj prošlosti.

Kasno u noći, kada je njegov um izgubljen pored tebe, voliš šetati kroz pustoš svojih ožiljaka, havatjući se za džepove u kojima se skupila tvoja prošlost i trudiš se da ih sačuvaš u crno bijelim sjećanjima.

U večerima kada ležiš budna i razbijaš glavu imate li oboje ožiljke koje ne želite otkriti i u doba noći kada su i sjene umorne, pitaš se jeste li oboje ovdje samo zato što ljudi s kojima ste se nadali provesti život…nisu.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...