Zanimljivosti

Svi smo mi različiti, ali svi tražimo isto – ljubav i prihvaćanje

Autor:  | 

Na krilima anđela lako je putovati. Druženja s Anđelima do sada su me odvela u sve dijelove Hrvatske i preko granice u inozemstvo.

Osim što volim to što radim volim i sve drugo što dolazi s mojim djelovanjem, a posebno ljude koje upoznajem. Šareni smo, uistinu smo šareni, no ipak na kraju svi smo mi – samo ljudi. Susrećemo se s vrlo sličnim izazovima u životu, postavljamo slična pitanja i iako govorimo različitim jezicima i čini se da imamo različite mentalitete na kraju se sve svede na to da svi mi tražimo isto – ljubav i prihvaćanje.

Svatko od nas ima svoj način na koji će tražiti ljubav. Netko će vikati ili plakati, netko će biti žrtva ili će napadati… Bez obzira na način u pozadini se krije pozitivna namjera koju je tako teško isčitati i primijetiti. To naravno nije opravdanje za neka ponašanja, no razumijevanje toga može nas dovesti u mjesto suosjećanja i prihvaćanja. A tamo dolazimo voljenjem – sebe i svega što jest.

Doći do tog mjesta možemo i malim koracima. Uz sve slojeve koje trebamo oljuštiti da bismo došli do svoje biti i spoznali ljubav ne trebamo juriti i optrećivati sebe velikim očekivanjima. U tempu koji nam je nametnula svakodnevica čini se da i za voljenje želimo instant rješenje i čarobni štapić koji će nas dovesti tamo. U toj jurnjavi propuštamo ono najbitnije – prisutnost i stvarnost koja je uvijek bolja od onoga u što mi vjerujemo.

Kada si dopustimo preispitati ono što vjerujemo i osloboditi se nepodržavajućih uvjerenja, misli i osjećaja dolazimo do slobode. I koliko god da je kratko bivanje u tom mjestu, ono nam je podsjetnik koliko jednostavno može biti, ono nam je podsjetnik da vrijedi biti strpljiv i nastaviti na tom putu. I na tom putu možemo si dopustiti biti brižni prema sebi i zatražiti pomoć kada nam je to potrebno.

To možda nije lako, ali je jednostavno. Jer Ljubav je uvijek jednostavna, upravo me na to podsjetio dragi i prelijepi Arhanđeo Šamuel. Dijelim njegove riječi ovdje s vama:

„ Ljubav je jednostavna. Ona ništa ne traži, ona jednostavno jest. U ljubavi nema pitanja, nema očekivanja, postoji samo prisutnost u ljepoti svega stvorenog. Zato dopusti sebi dijete jednostavno biti i voljeti. Počni od sebe. Voli sebe i svoj život kako bi ta ljubav prerasla tvoje postojanje i dotaknula svaku dušu na tvome putu. I onda dopusti da sve to naraste još – dopusti si širinu i beskraj svemira. Jer Ti Jesi Svemir, Ti Jesi Ljubav. Sjeti se da jest tako.“

Budite dobri i budite dobro,

Martina

 

Raspored Martininih radionica:

Zagreb, nedjelja 08.05.2016.  – Druženje s Anđelima iscjeljenja i Arhanđelom – Zdravlje i Obilje

Rijeka, subota 14.05.2016. – Druženje s Anđelima

Pula, nedjelja 15.05.2016. – Druženje s Anđelima

Zdravlje i Obilje – cjelodnevni seminar – Zagreb, subota 07.05.2016.

Pronađite ravnotežu i oslobodite obilje uz pomoć i vodstvo Anđela i Tehnike Emocionalne Slobode (EFT)

Sve informacije potražite ovdje: https://druzenjesandjelima.wordpress.com/o-nama/druzenje-s-andelima/

Za individualne anđeoske konzultacije Martinu možete direktno kontaktirati na adresu martina.novosunce@gmail.com ili na broj telefona 099 854 3158.

 

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...