Budi sretna

Što će ti sve ljubav otkriti kada voliš snažnog muškarca

Autor:  | 

Snažan muškarac nema veze sa velikim mišićima. Snažan muškarac ima veliku dušu, još veće srce i snažno samopouzdanje.
On je snažan jer te može podići kada padneš, jer je njegov zagrljaj mjesto gdje se osjećaj najsigurnijom.
Njegova snaga su pažljivost, nježnost i suosjećajnost.

 

On će te primjerom naučiti što je uistinu ljubav. Što znači pružati i primati ljubav. On će proširiti tvoje srce i otvoriti te da ponovno osjećaš nešto puno veće od sebe same.
Naučit ćeš što znači živjeti u trenutku. Tvoji bivši izblijedit će u prošlosti. Nema uspoređivanja, niti primisli na to, je prošlost je završila i ostala je iza vas.

Otkrit ćeš ponovno što znači govoriti istinu. Otkrit ćeš da se ne moraš bojati reći svoje iskreno mišljenje bez straha da ćeš započeti svađu ili ga uvrijediti, jer on objeručke prihvaća sve što imaš za reći i ne želi se svađati, nego zajedno s tobom istražiti sve tvoje stavove.

Osjećat ćeš se sigurnom. On će ti dati snage da slijediš svoje snove i strasti, da ponovno oživiš svoju dušu i ciljeve. Ono nepoznato što te je nekada plašilo, sada postaje avantura na koju si spremna krenuti.

Pokazat će ti što ljubav znači i što ona ne znači. Nećete iskoristiti, prisiljavati ili te podcjenjivati.

Naučit će te kako nastaviti dalje i u najtežim periodima. Otkrit ćeš da je u redu pasti na koljena, i da odustajanje i povlačenje ne moraju biti jedine opcije kada su pred tobom teška vremena.

Naučit će te da pažljivost, nježnost i suosjećajnost nisu slabosti nego velika snaga.

Naučit ćeš što znači kompromis, ali isto tako i držanje svojih principa kod stvari koje su ti važne.

On će ti otkriti što znači stvoriti sretan dom, predivnu obitelj i bolju vezu sa svim osobama koje voliš. On ćete naučiti kako se bolje zbližiti s drugima jer ti je pokazao kako da se potpuno zbližiš s njim.

On će te naučiti puno stvari, ali najvažnije od svega, naučit ćeš da nije samo na njemu da stvori tvoju najbolju ljubav ikad, nego na vama oboje. A s takvim muškarcem pored sebe ti to i možeš.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...