LJepota

Poklanjamo revolucionarni beauty tretman vrijedan 2000 kuna: rješite se akni, bora, ožiljaka ili strija pomoću inovativnog Dermarollera

Autor:  | 

Zdrava i Sretna je ovaj put – drage naše dame – za vas pripremila jedno predivno veliko iznenađenje. Dobro znamo da naporno radite svaki dan, brinete se za obitelj, za kuću i da ste zaslužile vrijeme da se malo posvetite sebi, svojoj ljepoti.

Zaslužile ste veliku nagradu.

Zato će Zdrava i Sretna našoj najsretnijoj čitateljici pokloniti besplatan beauty tretman novom revolucionarnom metodom.

U estetskoj medicini je napokon – nakon ere silikona, botoksa i kirurškog zatezanja kože – nastupilo vrijeme prirodnog izgleda. A to znači da je znanost svoju pažnju usmjerila na tretmane i procese koji potiču samoobnavljanje i pomlađivanje kože.

Upravo jedan od takvih najučinkovitijih tretmana, vrijedan 2000 kuna, Zdrava i Sretna poklonit će jednoj od naših dragih čitateljica.

Terapija Medicinskim Dermarollerom je inovativni i višestruko nagrađivani nekirurški tretman koji djelotvorno uklanja bore lica i dekoltea, te poticanjem regeneracije kože briše tragove ožiljaka, akni i strija.

Gotovo sve žene jako dobro znaju da je kolagen glavni i osnovni temelj lijepe i mladolike kože, posebno one na licu. Nažalost, proizvodnja kolagena se starenjem smanjuje i to otprilike 1 posto svake godine od prvog dana života. To, drage dame, znači da kada napunite pedesetu, vaša je količina kolagena, a time i sposobnost regeneracije kože, prepolovljena.


Kako osvojiti tretman vrijedan 2000 kuna:

Sve što trebate napraviti je podijeliti ovaj tekst (share) na svojoj Facebook stranici i na našu e-mail adresu zdravaisretna@zdravaisretna.hr poslati poruku sa sadržajem “Želim besplatni Dermaroller tretman.” Nakon sedam dana od objave ovog teksta mi ćemo isprintati sve poruke, staviti ih u kutiju i dobro promješati i izvući najsretniju dobitnicu i obavijestiti je o nagradi.


Medicinski Dermaroller svoju djelotvornost temelji upravo na poticanju proizvodnje kolagena, odnosno potiče kožu da se sama u kratko vrijeme regenirira i pomladi, a time izbriše i sve nedostatke i nepravilnosti.

Kolagen indukcijska terapija, odnosno microneedling s Medicinskim Dermarollerom je jedini tretman koji djeluje na sve glavne vrste stanica u koži koje potiču sintezu kolagena, faktora rasta, očuvanje kožnu barijeru koja nas štiti od UV zračenja i različitih vanjskih patogena.

dermaroller-amnja

Originalni Dermaroller® je zapravo valjak s mikro iglicama koje kada prelaze preko vaše kože, stvaraju mikrokanaliće. Zbog tih mikrokanalića, organizam odmah pokreće proces samoobnavljanja i regeneracije kože, između ostalog i stvaranjem novog kolagena.

Osim Dermaroller-a, na tržištu je dostupan i e-Dermastamp, električni uređaj kojim se za vrijeme tretmana može regulirati duljina iglica od 0.5 mm do 1.5mm, ovisno o regiji kože koja se tretira i o indikaciji.

dermastamp-manji

Cijeli tretman provode isključivo educirani stručnjaci u autoriziranim ordinacijama i klinikama. Tretman nije bolan, jer se prije 20 do 40 minuta prije same terapije na kožu nanosi lokalni anestetik u obliku kreme. Sami tretman Dermarollerom traje oko pola sata, a poslije toga se za ublažavanje crvenila lica na kožu stavlja svilena maska natopljena hijaluronskom kiselinom.

 

Bore prije i poslije tretmana Dermarollerom

bore-prije-i-psolije

 

Neposredno nakon terapije Medicinskim dermarollerom® možete izgledati kao da imate manje opekline od sunca, a koža može biti topla i zategnutija nego obično, no to će nestati 1 do 2 sata nakon tretmana, a crvenilo će se već sljedeći dan potpuno povući.
Poslije tretmana Medicinskim dermarollerom® vaše tijelo će prirodnim putem obnavljati kožu i to u njenim dubljim slojevima. Stvara se novi kolagen i nove stanice te se povećava prokrvljenost kože. Obično je potrebno i do 6 tjedana da se pojave vidljivi znaci regeneracije, a proces će se nastaviti i sljedećih mjeseci, dajući vam dugotrajno poboljšanje izgleda kože.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...