Fun

Priča za zabavu: kada muškarac ostavi svoju trudnu ljubavnicu… i onda 9 mjeseci kasnije dobije razglednicu…

Autor:  | 

Život nam zna spremiti brojna iznenađenja. Naravno, možemo mi imati svoje planove, i često ih provodimo, ali većina ljudi zna da je i ono neočekivano uvijek dio naših života.

I kada se radi o našem ljubavnom životu, onda se on uglavnom sastoji od takvih iznenađenja.

Jednom je oženjen muškarac imao višegodišnju tajnu vezu s talijanskom ljubavnicom, a jednog dana rekla mu je da je trudna.

Muškarac nikako nije htio upropastiti svoj ugled i uništiti svog dugogodišnji brak, i zato je upitao svoju ljubavnicu može li se ona vratiti u Italiju i roditi dijete u tajnosti, a on će joj u zamjenu isplatiti veliku svotu novca. Također je obećao da će joj financijski pomagati sve dok dijete ne napuni 18 godina.

Ljubavnica je pristala i pitala ga kako će ga obavijestiti da se dijete rodilo. Kako bi izbjegli bilo kakve sumnje, on joj je rekao da mu pošalje razglednicu u kojoj će pisati “špageti” kada dođe vrijeme.

Nakon toga su si rekli zbogom i ona se vratila u Italiju.

I nakon što je prošlo gotovo devet mjeseci…

Jednog se dana muškarac vratio kući, a dočekala ga je žena sa iznenađenim izrazom lica. “Dragi”, rekla je, “dobili smo danas čudnu razglednicu.”

“Zanimljivo”, odgovori on. “Daj da vidim.”

Žena mu je donijela razglednicu i čekala da vidi njegovu reakciju. Muškarac je, nakon što je pročitao nekoliko redaka, prvo problijedio, a onda se srušio.

Žena mu je priskočila u pomoć, a razglednica je pala na pod.

Sve što je na njoj pisalo bilo je ovo: “Špageti, špageti, špageti, špageti, špageti. Tri sa mesnim kuglicama, a dvoje bez. Molim pošalji još umaka…”

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...