Fun

Što muškarci zapravo misle kad kažu “da ne traže ništa ozbiljno” (prema njihovim riječima)…

Autor:  | 

Jeste li ikad bile u situaciji da vam se neki muškarac sviđa, ali dobijete odgovor da trenutno ne traži neku ozbiljnu vezu? I onda ostale malo zatečene jer niste bile sigurne što to zapravo znači?

Mi vam donosimo odgovore muškaraca koji objašnjavaju upravo to. I zato ne trebate previše oko toga razmišljati, jer muška su objašnjenja – očekivano – prilično jednostavna, iskrena i racionalna.

“Prema mojem iskustvu, kada bih rekao ženama da ne tražim ništa previše ozbiljno, one ili mi ne vjeruju ili ne slušaju. Pretpostavljaju da ću promijeniti mišljenje. Naravno, to se može dogoditi. Ali poznajem sebe dosta dobro. I ako ne tražim ništa ozbiljno, onda je to tako.”


“To znači da se s vremena na vrijeme nađemo goli u krevetu. I da to ne uključuje nikakva upoznavanja s roditeljima.”


“Možda zvuči već otrcano, ali nemam puno vremena zbog posla. Kada upoznam neku ženu, to joj odmah naglasim. Ne želim nikoga zavaravati. To nije fer. I zato kada kažem da ne tražim ništa ozbiljno, to je zato jer sam potpuno predan karijeri, i nema puno prostora za vezu.”


“To je jednostavno. To znači da muškarca žena ne privlači potpuno. Nikad nisam razumio zašto žene pokušavaju analizirati nešto što je tako jasno. Da mu se jako sviđa, bio bi u vezi s njom.”


“To kažem djevojkama kada im ne želim povrijediti osjećaje jer vidim da to neće prerasti u nešto dublje.”


“Ne znam je li to slučaj kod većine muškaraca, ali sam vrlo oprezan kada je riječ o ljubavi. Volim ići polako jer mi je srce jednom već bilo slomljeno. Tako da kad kažem da ne tražim ništa ozbiljno, to je zapravo obrambeni mehanizam.”


“Zašto o ovome uopće treba raspravljati. To kažeš kada s nekim želiš samo seks, ništa više.”


“To sam govorio ženama kada se nisam htio obvezati. Ali čim sam sreo onu pravu, to se odmah promijenilo. Muškarci možda ne traže nešto ozbiljno cijelo vrijeme, ali vjerujte mi, kada dođe prava osoba, oni to odmah prepoznaju.”


“To znači da želi seks, ali te ne želi voditi kući. To je najblaži način da kažeš djevojci “ne sviđaš mi se dovoljno da budemo u vezi.”


“Da, to znači da mu se sviđaš. Ali isto tako da je siguran kako mu se isto tako neka druga može više svidjeti. Nije ugodno, ali je istina.”


“U 9 od 10 slučajeva je riječ o tome da još žali za bivšom. Ne tražim ništa ozbiljno zapravo znači volio bih da si netko drugi.”


“To znači da muškarac ne želi planirati budućnost s tobom. Žene, tada je najbolje krenuti dalje. Jer inače ćete željeti više, a on to neće htjeti pružiti.


“Zapravo je to činjenica da ćete biti njegova trenutna djevojka. Nemojte se zavravati i misliti da će to izrasti u nešto više. Muškarci su impulzivni. Ako vas potpuno želi, ne bi se ustručavao. Samo bi htio vas. I nikog drugog.”

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...