Zanimljivosti

Što sve naučiš o ljubavnom životu tijekom svoje promiskuitetne faze

Autor:  | 

1. Muškarce je lako odvesti u krevet.

Uglavnom kada upoznaš slobodnog muškarca, on je uvijek spreman otići kući s tobom. Ako želiš seks s muškarcem, to je prilično jednostavno – on je već načet kada mu priđeš sa svojom valovitom kosom i visokim petama, a onda ga dokrajčiš osmijehom. Muškarce nije teško dešifrirati.

2. Ne očekuj poziv sljedeći dan.

Nakon što si spavala sa muškarcem iste noći kad ste se i upoznali, sljedeće jutro nećete zajedno doručkovati. Niti će te vjerojatno nazvati idući dan. Ako tražiš ljubav u svakoj vezi za jednu noć, onda nebi ni trebala se upuštati u neobavezni seks. Tako će ti samo netko slomiti srce. Ako tražiš ljubav, prvo ga upoznaj. I onda ga pusti da čeka.

3. I muškarci imaju osjećaje.

Većina se muškaraca uklapa u stavku broj 2, ali naiđe i jedan koji je potpuno tobom očaran i koji te želi opet vidjeti. Kada to nije obostrano, onda ga nježno odbij. On ne zaslužuje da ga povrijediš.

4. Otkriješ koji je tvoj tip muškarca.

Ako privlačnost temeljimo na izgledu, onda tu i ne možemo govoriti o nekom tipu muškarca. Međutim privlačnost ide dalje od izgleda i estetike i ako gledaš s tog aspekta onda si otkrila da postoje određeni tipovi muškaraca s kojima nikada ne bi mogla imati emocionalnu povezanost. Na primjer, ne možeš kliknuti s narcisoidnim sportašem čiji je mozak veća šupljina od ping pong loptice. Ili s tipom koji kupuje više proizvoda za njegu lica i tijela od tebe ili žena općenito. Shvatiš da se najbolje slažeš s nekim tko ima sličan karakter i interese.

5. Najbolje je imati samo jednog.

Iako je bilo zabavno često izlaziti i susretati različite muškarce, ništa se od toga ne može usporediti s time kada imaš samo jednog. Kada imaš tu jednu osobu koja te voli jer si puno više od svog lica i tijela, kad imaš njega s kojim ćeš se maziti cijelu noć, s kojim se smiješ glupim vicevima. Ništa se ne može usporediti s činjenicom da si jedina žena koja spava u njegovom krevetu i o kojoj on razmišlja. A to je najveća lekcija koju možeš naučiti.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...