Budi sretna

Dubina osjećaja koja se krije iza poruke kada svojem muškarcu šapneš da želiš seks

Autor:  | 

To znači puno više… Svi smo mi složene osobe – i muškarci i žene.

Ponekad, kada život pored nas prolazi munjevitim tempom, i kad nam je teško uopće pratiti koji je dan dok se uvlačimo u krevet i namještamo alarm, nije teško shvatiti zašto se osjećamo nepovezanima.

U tim trenucima, poželimo da se pojavi most koji će nas ponovno povezati. Kremen i iskra.

No, to ne znači nužno da je ženi odmah na pameti nešto što podrazumijeva penetraciju.

Seks obuhvaća cijeli val užitaka koje možeš izabrati. Oralno, milovanje, bliskost, žar vaše veze, itd.. Široki pojam “seksa” automatski ne podrazumijeva samo snošaj.

Vjerujemo da se puno žena slaže kako je seks samo jedan primjer od mnogih vrsta poveznice koje strukturu jedne veze čine čvrstom. ŽTi ne žudiš za seksom samo zbog ekstatičnog fizičkog doživljaja, veći i zato što obožavaš emocije koje prate taj čin.

Seks može umiriti i povećati intenzivne emocije, iznenaditi i podariti užitak.
Kada svojem muškarcu šapneš da želiš seks, to znači i da želiš s njim podijeliti svoju intimnost u koju osim tvojeg muškarca nitko drugi nema privilegiju doprijeti.
Želi s njim dijeliti tajnu da ste, iako sada pristojno šetate shopping centrom, prije 20 minuta oboje bili goli, uživali, znojili se, vrštali.

Ženi će sa nedostatkom seksa nedostajati obje vrste osjećaja: i fizički i emocionalni.

Također želiš želi znati i osjetiti da si i dalje svom muškarcu seksi iako hodaš po kući u starom ogrtaču ili ti se u kosi nazire i koja sijeda.

Svojem muškarcu daješ uvid u sve svoje tajne i iako znaš da nije plitak i da ti govori kako mu to nije bitno jer voli sve na tebi, ipak je to vrlo slično kao da si gola.

Kada želiš seks, ti tražiš puno fiše od onog fizičkog. Želiš da ti muškarac pokaže gestama koje se uzdižu iz njegovog srca da je uz tebe i kada si najranjivija i u svojem naijskrenijem izdanju. Kada želiš seks ti žudiš za njegovom potvrdom kako želi biti i ostati u ovoj vezi… jer ljubav je i izbor.

Je li tvoj muškarac odlučio ponovno te danas voljeti? Neka ti pokaže.

Kada svojim tijelom osjećaš toplinu njegove kože, to ti daje utjehu i sigurnost. Drhtanje i veza sa srcem je uvertira potpunog predavanja jedno drugome. Način na koji će on reagirati ti pokazuje gdje idete i hoćete li tamo stići zajedno.

Način na koji te muškarac voli – burno, nježno, polagano – pokazuje je ti gdje se nalazite tog trenutka.

Je li on uronjen u trenutak, izgubljen u njemu? Ili mu misli lutaju?

Seks je detektor laži – on je prst uronjen u vodu kako bi izmjerio temperaturu vašeg trenutnog usijanja i strasti.

Kada svojem muškarcu kažeš da želiš seks, tvoje riječi i osjećaji su izmješani na način koji njemu možda nije potpuno jasan, razumljiv, na način koji samo žena duboko u sebi može osjećati.

I zato ti želiš znati da si poželjna i da te on cijeni.

Kada ti to kaže u tebi to potakne bujicu tihog pulsiranja cijelog tijela, onog pulsiranja koje samo tvoj muškarac može potaknuti, i koje dovodi do snažne eksplozije užitka. Na taj način ti je rekao da je u vašem carstvu sve u redu, i da mirno možeš živjeti s ovim osjećajem do sljedećeg puta kada mu kažeš, “želim seks s tobom”.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...