LJepota

Isprobala je kako će je našminkati vizažisti pet vrhunskih brendova. A ovo su rezultati…

Autor:  | 

Već smo svi upoznati činjenicom kako dobra šminka može napraviti čuda na licu, skrivajući nesavršenosti, te naglašavajući najatraktivnije značajke svake žene.

Internetska stranica Brighside odlučila je malo eksperimentirati i provjeriti kako vizažisti predstavljaju različite kozmetičke marke, te na koji način mogu promijeniti istu mladu ženu.

Stoga su jednu od svojih urednica poslali u nekoliko drogerija da ju našminkaju vizažisti s 5 svjetskih brendova šminke.

Evo rezultata predstavljenih u formi “prije i poslije”. Pogledajte razlike u makeupu različitih kozmetičkih kuća (samo mišem pomičite uspravnu liniju kako bi vidjeli prije i poslije fotografije)

 

Ovo je mlada dama koja se podvrgnula eksperimentu

1-1

“Ne koristim mnogo šminke u svom svakodnevnom životu. Međutim, kao i većina djevojaka, želim izgledati lijepo na zabavama ili važnim događajima. To je razlog zašto sam pitala nekoliko vizažista, da mi pokažu večernje opcije šminkanja. Zapravo sam htjela saznati profesionalni pogled i koji mi stil šminke najbolje pristaje.”

 

Giorgio Armani

 

 

Cijena: Kupnja dvaju proizvoda.
Trajanje: 1 sat.
Ono što mi se svidjelo: Moje oči su naglasili na neobičan i svjetliji način. Nikada do sada nisam mislila da mi izvrsno pristaje plava olovka na mojim zelenim očima, te da sada izgledaju veće. Također mi se jako sviđa svijetli, gotovo proziran ton pudera. Ovaj stil šminke ću sigurno prakticirati za izlaske.
Ono što mi se nije svidjelo: Mislila sam da će mi usne biti malo svjetlije, ali sve u svemu, sve je gotovo savršeno. I da, ovaj make-up čini se svjetliji u stvarnosti nego na fotografiji.

 

Estée Lauder

 

 

Cijena: Kupnja dvaju proizvoda
Trajanje: Sat i pol
Ono što mi se svidjelo: Vizažist je primijenio par proizvoda za čišćenje i njegu na moje lice prije šminkanja. To je prednost.
Ono što mi se nije svidjelo: Zaboga, moje lice su usne! Gdje je sve ostalo? Imam osjećaj da tko god prođe pokraj mene, jedino što vidi su moje crvenkasto-ljubičaste usne, i to nije paranoja. Još nešto, one vrećice ispod očiju samo su mi nadodale dobrih deset godina u lice, zahvaljujući smrvljenim sjenilima i debelim slojem korektora i pudera. Pa, već se može vidjeti da nisam bila baš zadovoljan s rezultatom.

 

MAC

 

Cijena: Kupnja proizvoda za oko 300 kuna
Trajanje: 1 sat.
Ono što mi se svidjelo: Čovječe, ja sam diva! Sviđa mi se sve! Ova vizažistica je totalno ispravila oblik mojih usana s malo ruža za usne, a one su postale  toliko izražajnije! Primijenila je puder nakon što mi je našminkala oči, na taj način nije trebala nadodavati još i još pudera ( posebno ispod očiju da makne višak sjenila), a ujedno lice nije dobilo onaj „prljav“ učinak. Iako je temelj malo deblje nanesen, ipak je gotovo nevidljiv. Ovo je moj apsolutni favorit!
Ono što mi se nije svidjelo: Morala sam sama skinuti svoju šminku  maramicom.

 

Givenchy

 

Cijena: Kupnja dvaju proizvoda.
Trajanje: 1 sat.
Ono što mi se svidjelo: Vizažist mi je dao puno komplimenata za moje lijepe obrve, oblik očiju i trepavica, i redovito me tijekom šminkanja pitao, osjećam li se ugodno? Šminka je na kraju bila vrlo lagana.
Što mi se nije svidjelo: Ja ovaj stil ne bih nazvala stil za večernji izlazak, pa gotovo da ništa nisam imala ni na očima, ni usnama, hajde malo bojice na usnama. Prije je ovo šminka za moje svakodnevne aktivnosti.

 

NYX

 

Cijena: proizvoda oko 100 kuna
Trajanje: 50 minuta.
Ono što mi se svidjelo: Nikad nisam uspjela ni sama kod šminkanja dobiti da mi oči izgledaju ovako otvorene, u bojama, a izgledaju pre dobro. Ovo mi se jako svidjelo. Boja ruža je super: nije ni previše svijetla niti previše blijeda. Usput, ova vizažistica bila jedina koja je malo poradila na preoblikovanju mog nosa. Odlazak na zabavu s takvom šminkom će mi postati obavezan!!!
Ono što mi se nije svidjelo: Umjetnica je razgovarala na telefon, a što mi je još gore, nije koristila maramice za čišćenje ruku nakon završetka telefoniranja, a ponovno mi je dirala po licu. To je neprihvatljivo!

I kratki rezime:
Ako ne znate kakav make-up vam najbolje pristaje, tada je vrijeme za eksperimentiranje. Prvo, profesionalni vizažist koji će vas našminkati, proljepšati, će i vjerojatno odabrati najbolju sliku za vas i dati vam dobar savjet kako da istaknete ono nabolje na vama. Po mom iskustvu, kao što ste vidjeli, bilo je gršekica, ali ne previše. Drugo, vi ćete biti u mogućnosti isprobati puno različitih kozmetičkih proizvoda i kupiti nešto što vam zaista odgovara.
Nemojte se bojati eksperimentirati i zavolite sebe!

 

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...