Budi sretna

Glavni razlozi zašto je snažnim ženama teško pronaći ljubav

Autor:  | 

1. Ne pristaju na manje

Snažne žene imaju visoke standarde i ako im se sviđa netko tko ih ne tretira kako zaslužuju, maknut će se od tog čovjeka. Ne pristaju na kompromise kad su u pitanju njihovi standardi i očekivanja te znaju s kim žele biti.

2. Ne boje se reći što misle

Ne boje se reći nekom da je pogriješio ili da laže. Zato ljudi često misle da su zastrašujuće. Uvijek će se zauzeti za sebe i druge.

3. Ne trebaju muškarca

Treba im ljubav i pažnja, ali ne trebaju muškarca da bi bile potpune. Ljubav im je uvijek izbor, a ne nešto na što pristaju iz straha od samoće. Zadovoljne su svojim životima i ljubav je samo šlag na torti, a ne potreba.

4. Znaju kako nastaviti dalje

Naučile su kako dalje kad moraju. Nikad neće nekoga moliti da ostane s njima niti moliti za drugu priliku. Samouvjerene su i sigurne da će sve biti dobro i da će naći nekog boljeg.

5. Ne dopuštaju da nekome budu jedna od opcija

Snažne žene ne toleriraju da ih se tretira kao jednu od opcija, da su samo jedna od žena s kojima muškarac izlazi. Cijene predanost i iskrenost i sve ostalo je nešto na što ne pristaju.

6. Ne igraju po pravilima

U ljubavi ili životu – one nikad ne igraju na sigurno. Njihova hrabrost i odvažnost uvijek iznenađuje i  nikad se neće ustručavati tražiti što žele.

7. Znaju kako se nositi s odbijanjem

Ne boje se da će im netko reći ne, čule su to i prije te ih to neće spriječiti da ustraju u svojim planovima. Zanimljivo je da se snažne žene suočavaju s više odbijanja jer uvijek pitaju za ono što žele. Ne čekaju da prilika dođe k njima i odbijanje ih samo čini snažnijima.

8. Postavljaju teška pitanja

Ispituju muškarca o svemu onome što druge žene izbjegavaju, traže da se stavovi obrazlože i zanima ih kuda ide njihova veza. Tražit će da upoznaju obitelj muškarca s kojim izlaze, kao i prijatelje. Snažne žene su strastvene i znatiželjne u svim aspektima svojih života, a veze nisu iznimka.

9. Već im je netko slomio srce

Iako djeluju švrsto, u prošlosti su bile zaljubljene i povrijeđene. Iz tog su izvukle pouku, ali svejedno nisu odustale od ljubavi. Još uvijek mogu ponuditi puno ljubavi, samo im je važno da znaju tko je toga vrijedan i da nije samo riječ o nekakvoj igri.

10. Ne traže odobravanje drugih

Ne traže potvrde svojeg uspjeha, bilo da se radi o vezi, poslu ili kako da žive svoje živote. Znaju da će ih prava osoba jednom naći i čekaju da to vrijeme dođe. Ne dopuštaju svojem statusu veze da definira njihovu vrijednost.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...