Budi sretna

Kad je muškarac uz ženu koja zna kako voljeti…

Autor:  | 

Kad je muškarac uz ženu koja zna kako voljeti, on shvaća što je propuštao. Shvaća da postoje žene koje su spremne staviti svoje srce u nečije ruke, koje ne nose svoje prošlosti u nove odnose. Žene čija srca sjaje hrabro i bez straha.

Kad je muškarac uz ženu koja zna kako voljeti, otvara mu se svijet novih mogućnosti. Odjednom se ne boji obveza ili budućnosti, jer je u rukama žene koja vidi njegove vrijednosti i koja je isto tako sanja prekrasnu budućnost s njim.

Kad je muškarac uz ženu koja zna kako voljeti, po prvi put snažno osjeća da dvije duše mogu voljeti jedna drugu. Svjestan je da je žena voljela i prije, pa je izgubila. Ona zna što znači dati dušu nekome. Ona zna što to znači biti ranjiva i svejedno se otvorila bez straha.

Kad je muškarac uz ženu koja zna kako voljeti, može naučiti kako ostaviti iza sebe svoje nesigurnosti. Ona ga obujmi svojim poljupcima i ljubavi, a on misli samo na njezin dodir. Ona više nije plašljivo i nesigurno dijete. Ona je zrela, a još uvijek ljubazna. Nije dala da svijet slomi njezin duh. Ona odabire ljubav – opet i opet.

Kad je muškarac uz ženu koja zna kako voljeti, on osjeća da je postao dragocjeno, važno i posebno biće jer ga ona tako vidi. Ona je voljela prije i zna koliko vrijedi kada djeliš život s drugom osobom. Kad se zaljubi u nju, ona mu preda cijelo srce, um, tijelo i dušu.

Kad je muškarac uz ženu koja zna kako voljeti, oproštene su mu sve pogreške prošlosti i on se udaljava od bolova prošlosti. Zbog nje će zaboraviti načine na koje je povrijeđen i žene koji su ga povrijedile. Ona će ga spasiti od vlastitog mraka, držati za ruku i povući ga u svjetlo.

Kad je muškarac uz ženu koja zna kako voljeti, shvaća nevjerojatnu moć i snagu koja te obuzima kada nekome daješ sebe. Ona ga uči davati i primati, a on shvaća da svijet nije uvijek tako strašno i loše mjesto. Uz ženu koja se ne boji pokazati svoje pravo ja, on otkriva sebe. On joj se prepušta i oni rastu zajedno. Muškarac onda voli, hrabro i potpuno.

I nikada se više ne osvrće.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...