Budi sretna

Poljubi me kao da smo potpuni stranci

Autor:  | 

Nemoj me pogrešno shvatiti. Volim onu sigurnost naših poljubaca kad uđem u stan ili se probudim iz noćne more. Volim lakoću milovanja naših jezika i kako točno znaš gdje staviti svoje usne da uzdišem. Volim tvoje poznato tijelo. Dobrodošlicu koje mi pruža i toplinu. Najviše od svega volim kad samo kratkim pogledom znam želiš li seks, maženje ili samo želiš biti sam.

Ali koliko god volim što smo postali, nedostaje mi ono što smo bili. Nedostaje mi seksualna napetost kao vatra što gori među nama. Ona vatra koje smo se oboje bojali jer nismo htjeli ići prebrzo da ju ne ugasimo.

Idući put kad gledamo film na kauču, ne želim nasloniti glavu u tvoje krilo. Želim putovanje u prošlost. Želim osjetiti onaj nalet vrućine jer sjedimo preblizu i povremeno mi okrzneš ruku. I kad stvarno skupiš hrabrosti da ju uhvatiš, želim osjetiti taj nalet kako mi struji kroz cijelo tijelo. Onaj napeti osjećaj kao da me ljubiš, a zapravo me samo dodiruješ.

Želim da me skidaš pogledom i dok pitaš nešto o filmu, osjetim da nisam dovoljno pratila film jer sam razmišljala o našim slučajnim dodirima. Želim da zastaneš usred rečenice jer sam te zbunila. Gledajući mi u usne počeo si razmišljati o tome što bi mi radio i zaboravio što si htio reći.

Želim onaj trenutak oklijevanja kad nijedno od nas nije sigurno što slijedi i tko će napraviti prvi korak. Želim da mi nakon tog pogledaš u usne, pa opet u oči uz lagani osmijeh i prisloniš usne uz moje.

Nakon tog prvog poljupca želim da se odmakneš kao da je gotovo, ali nakon tog promisliš „kud puklo da puklo“ i čvrsto me stisneš. Ovoga puta koristiš jezik, ovoga puta koristiš ruke. Tvoji prsti prolaze kroz moju kosu i spuštaju se na bokove gdje me noktima hvataš. Nakon nekoliko minuta potpunog obuzimanja srca i duše, dovoljno si samouvjeren da pružiš ruku pod moju majicu.

Uskoro skinemo svu odjeću. Ljubiš svaki dio tijela koji je otkriven, kao da je to nešto najljepše što si vidio. Promrmljaš nešto o tome koliko sam lijepa i ne možeš vjerovati da imaš boginju u krevetu. Osjećam kao da plutam, kao da si udahnuo u mene višak zraka.

Kad završimo razmjenu komplimenata i shvatimo da više poljupci nisu dovoljni, želim da me uzmeš kao što si me ljubio, kao da samo potpuni stranci. Ali nakon svega ovoga, želim da padnemo u ritual koji smo stvorili zajedno. Želim da se mazimo dok oboje ne zaspemo i da mi šapućeš koliko ćeš me uvijek voljeti. Želim se probuditi uz miris slanine i kave.

Nakon jedne noći u prošlosti, želim da se vratimo sadašnjosti jer mi je drago da više nismo stranci. Drago mi je da da te poznajem iznutra i izvana i drago mi je da te zovem svojim. I nikad ne želim da se to promijeni.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...