Budi sretna

Muškarcu kojeg sam već počela gubiti… Još samo ti ovo želim reći…

Autor:  | 

Želim ti reći da si snažan.

Toliko si tuge proživio u životu, ali nisi dopustio da te spriječi da letiš. Suočio si se sa slomljenim srcem, stajao uz druge, pokušavajući spojiti dijelove i otkriti kako dalje. Nije bilo važno koliko je trajalo, radio si to dok se nije popravilo. Kad si me prvi put pogledao, bilo je to s nevjerojatnom jasnoćom. Držao si me za ruku da ne padnem u ruševine vlastitog života.

Želim ti reći da si moja inspiracija.

Toliko strasti nosiš u sebi. Žudiš za stvarima o kojima ja nikad nisam ni razmišljala. Otvorio si mi oči da vidim koliko je život predivan i kako iz mraka može nastati svjetlo, da je sve bolje no što izgleda. Učinio si me boljom osobom, osobom koja ne vidi prepreke. Podcijenjen si i zaslužuješ da ti se kaže koliko oduzimaš dah svakim svojim pokretom.

Želim ti reći da si mi pokazao kako živjeti.

Tijekom našeg vremena, pokazao si mi više nego sam ja vidjela godinama prije. Te trenutke nikad neću zaboraviti. Uvijek ću ti biti zahvalna jer je netko drugi mogao biti na mom mjestu i dijeliti ih s tobom. Pokazao si mi vrijednost i prolaznost trenutka i kako on nestane ako ga ne prigrliš.

Želim ti reći da se boriš za nas.

Želim da me želiš jednako kao ja tebe. Želim onu ljubavnu bajku koju iskuse samo sretnici. Želim da zaustavimo vrijeme i izgubimo se u našim dušama. Tvoja je toliko puna optimizma i suosjećanja, a moja tako zaštićena i teška za vidjeti. Ali ako se boriš za nas, možda pustimo zraku sunca da nas obasja i sruši ovaj zid među nama.

Želim ti reći da te ne želim izgubiti

Osjećam kako ti ležim doma na prsima i kako me čvrsto grliš. Ne želim te izgubiti, ali je sebično željeti te zadržati za sebe. Ako si sve ovo učinio za mene, zamisli kakav utjecaj možeš imati na druge ljude, neke s kojima će se tvoj put lakše križati.

Želim ti reći da me pustiš.

Znam da ovo neće trajati zauvijek i moram se zaštititi da se opet ne slomim. Već vidim bol kako ulazi kroz ove zacijeljene pukotine srca. Trudim se najbolje što znam da ostanu zatvorene, ali ti znaš kako da ih otvaraš i zatvaraš. Zbog tebe se osjećam onako kako si godinama nisam dopustila.To me plaši i zbog tog želim da me pustiš, da mogu i dalje čuvati svoje srce.

Želim ti reći da nađeš nekog drugog.

Dok smo ovdje sjedili i pokušavali naći izlaz iz ove beznadne situacije, željela sam ti reći da nije važno. Znam da ćeš naći nekog i ništa tu ne mogu. Već si ovo sve prošao i našao nekog. Našao si mene. Izblijedit ću iz tvog sjećanja kao i one prije mene. Povijest se često ponavlja, a ja nisam vrijedna da me zadržiš u odnosu na onu koja ti dolazi. Na kraju krajeva, bit ćeš točno tamo gdje trebaš biti.

Želim ti reći koliko me boli.

Ali drago mi je što osjećam ovu bol. To nije bol izdaje nego bol zbog koje znam da gubim nekog predivnog. to je bol gledanja kako mi izmičeš jer smo krenuli različitim putevima. To je ona bol “što ako“. Bol kad želiš nešto zadržati, ali nemaš priliku. Bol zbog koje znaš da bi moglo biti sjajno, ali nećeš nikad saznati. Osjećaj boli dok te gledam kako odlaziš i ostvaruješ snove s nekim drugim. Osjećaj boli koji mi govori da će naši razgovori uskoro utihnuti.

Želim ti reći da mi je žao.

Žao mi je što sam plakala pred tobom. Žao mi je što sam propustila naše uspomene. Žao mi je što nisam savršena, fizički ni emocionalno i puna sam suprotnosti. Žao mi je što ti ne mogu dati koliko si ti meni dao i što si me morao uvijek iznova uvjeravati da ti povjerujem. A najviše od svega mi je žao zbog zadnje stvari koju ti želim reći..

Želim ti reći zbogom…

Jer oboje znamo da će ovako završiti…

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...