Budi sretna

Možda bih u idućem životu bila hrabrija

Autor:  | 

Nikad nisam imala hrabrosti. Nikad nisam imala muda reći ti što stvarno osjećam. Nikad nisam pokušala. Nikad. Ako mi sudbina pruži još jedan život s tobom, tražit ću samo hrabrost.

U idućem životu bit ću iskrena. Neću se smijati pred tobom ako sam stvarno uzrujana. Neću reći da sam dobro kad se osjećam loše. Reći ću ti sve svoje probleme umjesto da se s njima sama nosim. Podijelit ću s tobom svoje uspjehe. Reći ću ti što mi se ne sviđa da to popravimo.

U idućem životu bit ću zadovoljna. Cijenit ću male stvari koje činiš za mene. Razumjet ću da oboje imamo mane i da se trudiš da me usrećiš. Neću tražiti ništa zauzvrat. Njegovat ću trenutke kad smo zajedno.

U idućem životu neću te podcjenjivati. Vjerovat ću u tvoje mogućnosti i ohrabrivati te da budeš najbolja verzija sebe. Bit ću uz tebe kad ćeš ubirati plodove svog uspjeha. Bit ću ti inspiracija.

U idućem životu bit ću hrabra. Bit ću snažna ako odeš jer te naša veza spriječava u rastu. Bit ću dovoljno hrabra da te pustim da nađeš onog kog zaslužuješ. Zasužuješ najbolje i samo najbolje. Ako na kraju to najbolje nisam ja, prihvatit ću to u potpunosti.

Uzimala sam te zdravo za gotovo i to je najveća pogreška u mom životu. Najviše me boli što sam imala šansu to promijeniti, ali previše sam tvdroglava. Imala sam priliku to promijeniti, ali promjena me užasavala. Da sam bar imala hrabrosti. Ili nekoga tko ispunjava želje.

Trebao bi sada ležati pored mene u ovoj zvjezdanoj noći.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...