Budi sretna

Ja sam žena i uživam u seksu

Autor:  | 

Volim seks. Volim grubi seks, uspavani seks, jutarnji seks, seks pod tušem – volim sve vrste seksa.

Međutim, kroz sve te uzdahe i stenjanja, povlačenja za kosu, ugrize na vratu i znojna tijela, provlači se jedna misao kroz moju svijest koja mi ide malo na živce: “Tvoj broj partnera postaje dosta visok, ha? Možda je vrijeme da pripaziš malo.

Čak i u današnje doba, žene se i dalje izravno i neizravno osuđuje ako imaju seks, a nisu u vezi. To se može prepoznati u tonu mog najboljeg prijatelja kada mi uputi komentar u stilu “već si spavala s njim?”. Prepoznajem to u pogledu žene na blagajni kada među stvarima koje sam kupila ugleda i kondome.

Osjetim to i kod svog liječnika koji se osjeća pozvanim pitati me o mojem seksualnom životu. I kada se sve to stavi na hrpu, u mojoj glavi postaje jasno kako je glavna poruka da nije uopće prihvatljivo da žene vole seks i to još na način da izmjenjuju partnere.

Smatram sebe feministkinjom, i uznemirim se kada se uhvatim kako razmišljam o svojem broju partnera. Iako meni taj broj ne smeta, strašno me ljuti što me drugi zbog njega osuđuju i nameću mi osjećaj da bih se zbog toga trebala sramiti. Samo zato što sam žena, ne bih trebala imati seks sve dok nisam u nekoj vezi – a to jednostavno nije fer.

Jer, zašto ne bih uživala u seksu? Zašto bih se osjećala loše jer u nečemu uživam? Zašto ne bih isprobala sve te strasti koji mi svijet nudi?

Volim seks. I neka se svi s time pomire.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...