Budi sretna

Tvoja tišina govori više od riječi

Autor:  | 

Noći su uvijek teške. Tad se osjećam najviše usamljeno, tužno i ranjivo. Da sam umjetnica, naslikala bih noćno nebo ispunjeno zvijezdama, okupano mjesečinom i nazvala bih ga Umjetnost nedostajanja.

Od prvog dana kad smo se upoznali, činjenica da mi nedostaješ postala je kao umjetnost.

Iako pokušavam biti zauzeta taman toliko da se ne izgubim u sjećanjima koje smo stvorili, cijeli dan pomalo osjećam tvoju odsutnost A kad cijeli svijet ode spavati, legnem u krevet i moje cijelo ja vrišti za tobom. Moje tijelo, moj um, moje srce.

Zaglušujuća tišina je među nama i u prošlosti sam je htjela prekinuti. Toliko me zaslijepila tvoja ljubav da sam posezala za tobom čak i kad sam znala da si otišao. Davao si mi mrvice svoje pažnje, a mene je to usrećivalo. Čudno je kako je toliko malo trenutaka s tobom postala moja sigurna luka, mjesecima me obmanjujući od samoće u kojoj si me ostavio.

Dok sam sama ležala u krevetu te samotne noći, tvoja tišina mi je počela govoriti. Pričala mi je priče o muškarcu koji me nikad nije uzimao ozbiljno. Priče o muškarcu koji mi je dao nadu samo da bi me ostavio, nakon što realnost nije bila ono što je očekivao.

Tvoja tišina pokazala mi je mutne slike ljubavi koju imaš prema drugoj ženi. Sunčane plaže i planinske obronke na kojima je ona s tobom.

A opet, u tvojoj tišini sam našla svoje odgovore i u tvojoj tišini polako, bolno i mirno nastavljam dalje sa životom.

Tvoja tišina je oštar i neophodan  podsjetnik da ja zaslužujem više od onog što si mi bio spreman pružiti.

Tvoja tišina me prizemljila u istinu  da nisi bio dobar za mene i moram otići i brinuti o sebi, umjesto da se borim za ostanak u tvojem životu.

Držat ću se čvrsto za ovu ljubav u sebi i dati je nekome tko je neće samo primati, nego me voljeti jednakom mjerom.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...