Budi sretna

Kada se zbog slomljenog povjerenja osjećaš kao da nikada više nećeš voljeti

Autor:  | 

Uvijek si mi bio uzor. Ti si oduvijek znao reći prave riječi da bih se bolje osjećala. Naučio si me kako da budem žena, samouvjerena žena, čak i kada se nisam tako osjećala. Uvijek sam nastojala biti sve što želiš, primala sve tvoje životne odluke kao svoje, jer sam znala koliko te čine uspješnim. 
Naučio si me kako ljubav izgleda. Spoznala sam osjećaj zaljubljenosti, jer sam ga osjećala svaki dan. Divila sam ti se kako si uspijevao držati sve na okupu. Uvijek si me vraćao na zemlju u trenucima kada sam gubila fokus. Nikada te nisam željela razočarati, jer bi me to boljelo više nego tebe.

Ali sada je sve drugačije. Ti si promijenio našu obitelj i više nikada ništa neće biti isto. Mislim da te više neću moći gledati na isti način. Uništio si sve. Više ne znam tko sam. Oduvijek sam željela biti poput tebe, ali sada više ne to želim.

Ljubav je sada postala nešto o čemu više ne razmišljam. Ne znam više ni kako ljubav izgleda. Ne znam hoću li se više ikada zaljubiti. Nisam sigurna želim li više biti u braku. Ne bi željela završiti u vezi kao što je tvoja. Nikada ne bi mogla povrijediti nekoga kao što si ti povrijedio toliko ljudi.

Zbog tebe, ne znam hoću li ikada više moći nekome vjerovati. Nadam se da će moja priča jednom završiti na drugačiji način, ali bojim se da je to neizbježno. Voljela bi ti reći koliko si me povrijedio, koliko si našu obitelj povrijedio. Sada se ponašamo kao da je sve u redu, kao da smo sve što se dogodilo ukopali duboko u prošlost. Ali ne vjerujem da ću moći jednom sve zaboraviti ili oprostiti.

Znaj da si bio moj heroj, znaj da ću te uvijek voljeti, ali isto tako znaj da sam slomljena, slomljena kao i naša obitelj. Spoznaja da više nikada ništa neće biti isto, promijenila me zauvijek.

 

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...