Zanimljivosti

Nježnost je najveća snaga svake žene

Autor:  | 

Već je odavno vrijeme da napišem kolumnu za Zdravu i Sretnu i u razmišljanju o tome što da napišem, naravno da sam tražila pomoć i vodstvo svojih Anđela jer meni se ponekad sve teme čine važne i nevažne istovremeno :) .  Kako je ovo portal za žene dopustit ću si prenijeti poruku o važnosti žene i svih ljepota koje jedna žena nosi u sebi.

Žena je Svemir, puno je šira nego se čini, a istovremeno njenu širinu možeš spoznati u zjenici oka. Žena je važna, posebno za ovaj svijet koji traži ravnotežu. Sve što se događa pokazuje koliko je svijet u neravnoteži jer se neprestano oslanja na silu, natjecanje, posjedovanje, kontrolu. Žena je ona koja se prepušta, njeguje, osjeća i kreira intuicijom. I upravo to bi si svaka žena trebala dopustiti – jednostavno biti žena. Jer to je sila koja će uravnotežiti ovaj svijet.

Mnoge žene, posebno one snažne, često zaboravljaju kako je nježnost, senzibilnost njihova najveća snaga i nastoje se uklopiti u muški svijet ponašajući se poput muškaraca. Time zapravo ne dobijaju već gube od svoje snage, otkidaju od svog autentičnog. Vrijeme je da svaka žena, posebno snažna žena, spozna da nježnost jest njena najveća snaga. To je vibracija kojom odiše cijeli Svemir, a žena jest Svemir.

Vrijeme je da žene osnaže svoj glas bez podizanja glasa. Glas podržan nježnošću i ljubavlju ima veću snagu od vike koja razara. Baš kao što nježno, savitljivo drvo ima veću snagu na vjetru od snažnog hrasta kojeg će sila vjetra lako polomiti. Vrijeme je da žena dopusti svom instinktu i intuiciji da je vodi, onoj istoj kojom osjeća malo dijete pored sebe i točno zna što mu treba i kako se osjeća.

Vrijeme je da žene osvijeste svoju snagu i važnost. No u tom osvještavanju ne treba zanemariti važnost ravnoteže, a za to su nam potrebni i muškarci. Ne moramo se ponašati kao muškarci, možemo ih jednostavno voljeti upravo onako kako samo žena može – nježno, postojano, strpljivo. Zato drage žene podržite ovaj svijet tako da budete to što jeste – divne, snažne, kreativne, senzibilne, slobodne.

Dijelim s vama i poruku Anđela:

Žena jest važna za ravnotežu u svemiru. Važna je jednako kao i muškarac. No žena je zaboravila na svoju važnost i zato se treba probuditi snaga žene. Uistinu, vrijeme je da se dogodi to buđenje kako bi se uravnotežilo sveukupno postojanje. Vaš svemir koliko god da vam se činio malen, dio je cjeline koja prirodno teži ravnoteži. Zato dopustite si pratiti glas svemira koji vas poziva na nježnost i ljubav. Upravo time vraćate sebi sebe, upravo na taj način stvarate sklad sveukupnog postojanja.

 

Budite dobro i budite dobri,

Martina Tišljar

 

  • Druženje s Anđelima susreti su u kojima se povezujemo s Anđelima putem meditacija, učimo kako probudubiti tu povezanost i kako „čuti“ i prenijeti Anđeoske poruke. Svaka radionica je jedinstvena, prilagođena grupi, a ovoga puta očekuje vas i iznenađenje  :)

Slijedeće Druženje održat će se u Zagrebu 09.07.2016. u hotelu Sheraton i u Puli u nedjelju 10.07.2016.

Dodatne informacije potražite ovdje: https://druzenjesandjelima.wordpress.com/o-nama/druzenje-s-andelima/

Prijave: martina.novosunce@gmail.com ili 099/8543-158

  • U individulanim susretima povezujemo se s Anđelima u svrhu prenošenja poruka i svega onoga što Anđeli iznesu za osobu. Osim toga, u ovim savjetovanjima Anđelima možete postavljati i pitanja. Anđeosko vodstvo i savjeti pomogli su mnogima da poboljšaju svoj život na svim razinama.

Individualne susrete moguće je dogovoriti s Martinom putem maila: martina.novosunce@gmail.com ili na tel: 099/8543-158

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...