Zanimljivosti

Zašto su introvertni muškarci odlični ljubavnici

Autor:  | 

1. Ne žure

Kad je potrebno da te zadovolje, nikad neće žuriti. Nježniji su i postaviti će ugodniji ritam vođenja ljubavi. Nisu previše samouvjereni. Znaju što rade i samouvjereni su točno koliko treba.

2. Sve je u povjerenju

Nikad neće prijeći granicu, osim ako ti to ne zatražiš. Nikad se zbog njih nećeš osjećati nelagodno i osjećat ćeš da im možeš vjerovati.

3. Točno znaju što rade

Vjeruj nam da su unaprijed razmišljali što će raditi s tobom. Sve im je posloženo u glavi. Neće oklijevati.

4. Potpuno su fokusirani na tebe

Introverti mudro odabiru kome će pružiti svoju energiju. Ako su te odabrali, čeka te užitak. Nisu lijeni i jedva čekaju da te usreće.

5. Znaju kad trebaju biti tiho

Ponekad razgovor uništi raspoloženje. Točka. Znaju da u tišini do izražaja dolaze osjetila dodira i okusa. Poznaju moć tišine.

6. Vole te voljeti

Kad te intorvert voli, uložiti će mnogo vremena i energije u vašu vezu. Pobrinut će se da si sretna i da se nikad ne bojiš zauzeti za sebe. Žele da si opuštena cijelo vrijeme. Što si više opuštena, to će seks biti bolji.

7. Najviše vole predigru

Ne postoji ništa bolje od osobe koja je dobra u predigri. Željet ćeš ga više i više, a oni će te zbog toga voljeti još više.

8. Povezanost je najvažnija

Da, seks je fizička aktivnost. Ali introverti pažljivo odabriu s kim će se seksati. Ako to žele s tobom, to nije zato jer si lijepa ili seksi. To je zato jer si im zanimljiva i žele te bolje upoznati. Žele znati sve o tvojem svijetu, o tome što voliš ili ne voliš. Za introverte povezanost je najvažnija.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...