Budi sretna

Tebi, koji si me slomio (i učinio snažnijom)

Autor:  | 

Želim početi tako da ti kažem da ne žalim što sam te upoznala. Ali bit ću iskrena- nakratko sam zažalila. Na početku sam htjela zaboraviti da si postojao. Provela sam mnoge noći željeći da se nismo upoznali. Smiješno je jer prije nego si me slomio, voljela sam način na koji smo se sreli. Sad istinski razumijem izreku da se stvari mijenjaju jer se mijenjaju i promijenile su se.

Kad smo prekinuli, bila sam sigurna da ti nikad neću moći oprostiti. Bila je to jedna od onih stvari za koje nisam vidjela da bi se mogla dogoditi. Osjećala sam samo bol koju si mi nanio i najlošije verzije tebe. Bila sam sigurna da si me samo iskoristio. Osjećala sam da ti ništa ne značim. Dok su mi noćima suze klizile niz lice,pokušavala sam razumjeti kako si mogao učiniti nešto toliko okrutno osobi koja te toliko voljela.

Proces otpuštanja je počeo kad sam shvatila da nikad nisam bila ljuta. Na taj način sam samo izražavala razočaranje. Jako sam bila razočarana. U početku u tebe, a kasnije u sebe. Dopustila sam si spustiti zidove. Toliko sam se trudila sagraditi ih kako ne bih bila povrijeđena i ti si to znao. Ali dopustila sam da mi prirasteš srcu, vezala sam se za tebe i zidovi su nestali. Zbog tog sam bila razočarana u sebe. Jer sam si to dopustila.

Počela sam se kriviti za svaku stvar koja je pošla po krivu. Odjednom sam vidjela koliko si ti dobar, a ja nisam. I dalje sam plakala svaku noć. Polako sam počela shvaćati da ne mogu shvatiti što nas je slomilo i da nikad neću shvatiti tko je kriv jer nitko nije. Ljubav je ljubav, bez obzira na trajanje. Uvijek ću u životu nositi dijelove tebe sa sobom.

Prihvatila sam da je bolje kad nismo zajedno. Ovih dana me pomisao na tebe dovede do toga kako bih željela da nismo završili tako loše. Ako čitaš ovo, ako ti je još uvijek stalo- znaj da si slobodan. Oprostila sam ti, ne nadam se ničemu osim da ti sve ide u životu. Iskreno ti želim sreću i ljubav koju zaslužuješ, a koju ja nisam mogla pružiti.

Kad si me slomio, mislila sam da sam slaba, ali sad shvaćam da me to učinilo jačom. I na tome ti ne mogu dovoljno zahvaliti. Iako sam zapravo samu sebe učinila jačom.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...