LJepota

Baka Livija svojim makeoverima osvaja svijet

Autor:  | 

Zdrava i Sretna već je pisala o 80-godišnjoj baki Liviji koja živi u jednom splitskom staračkom domu, a više nego dovoljno uzbuđenja u njen život unosi njena unuka Tea Flego.

Tea je odlična vizažistica koja za demonstraciju svojih vještina koristi baku Liviju kao model, a nakon što se preda rukama svoje unuke, moramo priznati da baka izgleda sjajno.

Baka Livija je postala senzacija, jer su o njoj pisali svjetski mediji, a zadnje pojavljivanje svoje malenkosti, baka Livija je završila ni manje ni više nego u Cosmopolitanu. Pogledajte gore u videu kako se baka Livija uz pomoć vještina svoje unuke pretvorila u glamuroznu damu, te skinula s lica barem 20 godina.

Sljedeći put kad nam zatrebaju savjeti za besprijekoran ten, uz pomoć savjeta kako konturirati lice, te na koji se način stavljaju lažne trepavice, Kylie Jenner se može maknuti na stranu i ustupiti mjesto ovoj glamuroznoj bakici, koja je poharala internet sa svojim nevjerojatnim konturama lica.

Upoznajte baku Liviu, najnoviju kraljica ljepote na Instagramu – olujnu popularnost baka je dobila nakon što je njena unuka Tea Flego odlučila podariti svojoj baki glamurozni makeover, nakon čega je svoje rezultate objavila na internetu.

Livia živi u staračkom domu, a nedavno je navršila 80 godina, a uz pomoć  highlightera pokazala je da ne postoji sutra. Tamni ruž nosi poput profesionalke, mogli bismo slobodno reći da baka izgleda vraški dobro.

Jeste li poželjeli da nas sve netko nauči ovakvom konturiranju lica? “ – piše Cosmopolitan.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...