Zdravlje

Ova jednostavna tehnika će ublažiti stres i glavobolju u samo 30 sekundi

Autor:  | 

Glavobolja je dosta neugodan osjećaj. Pogotovo kad se pojavi na poslu ili na putu, kad nemate tablete pri ruci, a možda ste i od onih ljudi koji ne žele uzeti bilo kakav lijek, sve dok bol ne postane nepodnošljiva. 

Zdrava i Sretna je za vas pronašla brzo rješenje kojim ćete se na jednostavan način riješiti glavobolje i stresa u samo 30 sekundi i to bez lijekova.

Na našem tijelu postoje aktivne točke koje uz pomoć masaže mogu ublažiti bolove različitih naravi, a takve akupunkturne tehnike su također korisne da biste ublažili i glavobolju.

Za glavobolju, potrebno je pritisnuti aktivnu točku koja se nalazi na vašem dlanu, točnije mjesto između palca i kažiprsta. Pokušajte naći tu točku, tako što ćete spojiti palac i kažiprst, a pojavit će vam se mišić između njih. E to je ta točka.

Što trebate učiniti?

Pritisnite drugom rukom to mjesto, tako da je vaš palac na prednjoj strani ruke, a vaš kažiprst pritišće odozdo, na dlanu. Držite potisak 30 sekundi, a zatim zamijenite ruke i pritisnite na drugoj ruci isto mjesto i držite 30 sekundi. Ako ste učinili sve ispravno, vaše će glavobolja uskoro nestati. Nakon toga popijte čašu vode.

Pažnja!

Trudnice ne bi smjele prakticirati ovu tehniku.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...