Budi sretna

Pismo ser…nji za kojeg si mislila da mu je stalo do tebe

Autor:  | 

Ja sam zrela odrasla žena koja ne treba vezu i muškarca da bi se osjećala ispunjenom. Pokušavam ići uzlaznom putanjom kako bih te preboljela, ali psovanje je katarza. Zato, nosi se i ti i tvoje kakti neosvojivo srce i tvoja verzija sreće u kojoj se ja ne nalazim. Možeš si uzeti svoje niske standarde i zgurati ih znaš već gdje. Ovo ti imam za reći:

Ne brini, ja sam dobro:

Dobro sam. Ne moraš mi slati poruke, ne moraš pitati moje prijatelje kako sam. Ne moraš posvetiti niti jednu sekundu svog dragocjenog vremena na razmišljanje o tome koliko si boli donio u moj život. Istina je, snalazim se i bez tebe. I kada kažem „dobro sam“, ne pretvaram se da sam super, da u sebi umirem, ne stvarno sam DOBRO! I to mnogo bolje nego kada si ti bio u blizini.

Zbunjenost i dvojbe najviše bole

Iako sam izgubila sate i sate razmišljajući o “nama”. Još uvijek ne razumijem zašto si učinio to što si učinio. Mislila sam da smo si kliknuli, da smo se našli, da smo par. Mislila sam da ti značim. No, očito sam te pogrešno pročitala. Voljela bih da mogu vratiti vrijeme, da te vidim s ovim očima kakav si zapravo. Voljela bih znati zašto si me odlučio toliko preveslati, a ja sam ti pružala jedino ljubav. Ali bez obzira na to koliko sam noći probdjela, vrtila film o cijelom našem odnosu, još uvijek ne mogu to shvatiti. Mislim da nikada ni neću.

Nadam se da sam ti povećala samopouzdanje

Ako je cijeli naš odnos tebi značio samo da nabildaš svoj ego, nadam se da ti je i uspjelo, jer jednog dana realnost će te srušiti. Jednog dana, shvatit ćeš da su igre i igrice obrambeni mehanizam koji te nikada neće učiniti istinski sretnim. Ja sam te mogla usrećiti, ali ti nisi htio prihvatiti moju ljubav. Bit će ti teško naći nekoga tko će te uistinu voljeti, jer postala ti je navika slamati tuđa srca. Sam sebi postavljaš razočarenje.

Ubrzo, više mi ništa nećeš značiti

Neću cviliti zbog činjenice da ti očito nisam ništa značila. Znaš zašto? Zato što ćemo za koju godinu zamijeniti uloge. Ja se neću ni sjećati boje očiju frajera, koji mi je slomio srce, ali ćeš se ti pitati što se dogodilo djevojci kojoj se sada živo fućka za tebe. Iako sam još uvijek uzrujana zbog svega što se okomilo protiv nas, ali istina je da ja nisam zapravo ništa izgubila. Ali ti si izgubio sve.

Izlazim kao pobjednica

Možda sam i provela nekoliko noći plačući za tobom i nama, ali izlazim kao pobjednica, jer ja imam srce koje žudi, koje boli ali koje i voli. Možda sam potratila godine pokušavajući te učiniti sretnim, ali opet izlazim kao pobjednica, jer ću se nalaziti kao kap vode na dlanu sljedećem muškarcu koji će biti svjestan koliko sam posebna. Možda ću opet naletjeti na kretena kao što si bio i ti, ali izlazim kao pobjednica iz svega, jer sada znam da sam vrijedna stostruko više nego što si mi ti ikada mogao pružiti.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...