Budi sretna

Zauvijek želim pamtiti svaki trenutak s tobom

Autor:  | 

Kad si me nazvao iza ponoći i pitao hoćemo li negdje izaći. Kad si se ispričao što nemaš auto pa smo otišli na zadnji vlak na koji smo mogli. Kad sam pitala gdje me vodiš, a ti si potiho sa smješkom rekao da me vodiš tamo gdje smo se upoznali.

Pogledala sam okolo i shvatila da smo bili jedini na tome mjestu. Taj trenutak. Želim se tog trenutka sjećati zauvijek.

Kad smo se posvađali jedne večeri u svibnju. Kad si počeo vikati, a ja sam se trudila da ne plačem. Kad sam pitala zašto si odabrao mene. Kad ti je glas drhtao dok si prošaptao: „Ti si jedina koju želim.“
Tad sam još uvijek mogla čuti naše teško disanje i shvatila sam kako smo se utišali. Taj trenutak. Želim se tog trenutka sjećati zauvijek.

Kad smo na prvom spoju sjedili na obali mora. Bilo je prekrasno vrijeme i predivno popodne. Kad sam te pitala zašto si me doveo na to mjesto, a ti si u tom trenutku pokazao zalazak sunca. Sjetio si se kako sam ti pričala koliko volim gledati zalazak. Bio je prekrasan. Ti si rekao da sam ja prekrasna.

Dok sam te prvi puta držala za ruku, shvatila sam kako se čudno osjećamo. Taj trenutak. Želim se tog trenutka sjećati zauvijek.

Kad smo planirali doručak u novotvorenom kafiću. Kad nismo stigli jer nisam jutarna osoba. Kako smo završili u tom kafiću, ali na mjestu gdje se kupuje izravno iz automobila. Kad sam pitala kako je moguće da se ne ljutiš na mene što sam kasnila, a ti si nakon nekog vremena odgovorio da si me samo želio vidjeti.

Tad sam se nasmiješila i shvatila da želim češće biti s tobom. Taj trenutak. Želim se tog trenutka sjećati zauvijek.

I danas ti postavljam brdo pitanja da bih shvatila neke stvari u vezi nas. I danas mi ti na njih odgovaraš i uvjeravaš me da je sve dobro dok smo zajedno. Ne znam što nam donosi budućnost.
Neki dan si me odveo na mjesto gdje smo se prvi put sreli. Plesali smo pripijeni jedno uz drugo na našu omiljenu pjesmu, kao da je cijelo mjesto naše. Glazba je prestala, a ja sam te odgurnula. Kad si pitao zašto, pitala sam zašto ne. Ti si rekao kako me samo želiš držati i grliti.

Primila sam te za ruku i shvatila da te nikad neću pustiti. „Drži me čvrsto“, prošaptala sam. Taj trenutak. Želim se tog trenutka sjećati zauvijek.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...