Budi sretna

Znam da je sebično, ali nadam se da sam ti još uvijek u mislima

Autor:  | 

Ponekad mi prođeš kroz misli. Najčešće u neočekivanim trenucima- kad na putu iz teretane vidim auto koji si vozio ili kad na autoputu svira nasumična pjesma. Ili kad te sanjam, izgledaš jednako, a opet drugačije.

Nikad ne znam što mi je činiti kad te se sjetim.

Dio mene želi uzeti telefon i nazvati te, poslati ti poruku, poslati ti pismo ili mail na adresu koju ću uvijek imati na umu.

Želim ti reći kako mislim na tebe, samo to. Uvijek se bojim priznati jer ne želim otvarati zatvorena vrata i obećanja koja ne mogu ispuniti.

I zato bih ti pisala kad bih imala hrabrosti.

Ali nemam.

Pustim tu misao o tebi da mi malo bude u glavi, razmišljam gdje si, jesi li zaljubljen u nekog drugog ili još misliš na mene ovako kao ja na tebe. Želim znati jesmo li udaljeni tisuću udaha i neposlanih poruka dok radimo istu stvar- buljimo u mobitel. Zanima me radiš li i ti to, želiš li mi reći da misliš na mene.

Nadam se da je tako.

Nadam se da ti nedostajem kad to najmanje očekuješ. Kad radiš nešto bezveze i sjetiš se mog smiješnog izraza lica dok mi govoriš da sam lijepa. Nadam se da spremaš večeru i sjetiš se kako sam ti spremala svoja omiljena jela. Nadam se da pjevušiš pod tušem i ne možeš prestati zamišljati zvuk mog glasa dok sam pjevala.

Znam da je sebično, ali se nadam da dio tebe još razmišljaš o meni.

Iako nas dijele kilometri i mjeseci, nadam se da se ponekad uhvatiš kako me se sjećaš i da se boriš da me ne nazoveš.

Ne želim da me zoveš. Samo želim znati jesam li ti još na umu. Želim znati da ti je značilo ono što smo imali. Da smo imali nešto stvarno. Da osjetiš kako me nisi zaboravio, usprkos vremenu koje je prošlo. Nadam se da se nisi pretvarao.

Znam da je sebično, ali se nadam da ti nedostajem.

Da tebi sve ovo nije bilo lako kao što se činilo. Da ti srce lupa kad me se sjetiš.

I da se svim snagama boriš kako mi ne bi rekao da ti je još stalo.

 

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...