Budi sretna

Teško mi je priznati, ali ne mogu prestati misliti na sve to što radiš mojem tijelu

Autor:  | 

Potpuno sam se zakačila na tebe. Jedan tvoj dodir dovoljan je da odletim do neba. Jedino što želim je gledati te kako gubiš dah u mojoj blizini, slušati te kako izgovaraš moje ime duboko u noć, tako očajnički, tako neodoljivo… Ti izgovaraš moje ime na način na koji ga nitko drugi ne može izustiti.

Ovaj osjećaj pretvorio me u ženu za koju nisam znala da mogu biti. Izgaram pod naletom ove vatre koju osjećam u tvojoj blizini. Izgaram u žudnji za tobom. Samo za tobom.

Da smo sačuvali barem malo zdravog razuma, uvidjeli bismo da nismo jedno za drugo. Da smo pogubna kombinacija, ali zaboravljamo na razum u svakom trenutku u kojem se dotaknemo.

I svaki put iznova predajem se tvojoj privlačnosti kojom zračiš i omamljuješ me poput droge koju trebam, koju želim, za kojom žudim. Vodiš me do Nirvane koju nisam nikada prije osjetila i znam, prekasno je…Ne mogu više otići. Uz tebe se osjećam kao nikada prije, ne znam ti se oduprijeti.

Tvoje usne na mojima. Prsti što radoznalo klize niz leđa, sve niže i niže…. Mi smo dvoje jednako izgubljenih ljudi koji traže bijeg od samih sebe. Ti i ja, zarobljeni u vlastitim glavama.  Ali čim se dotaknemo, prešutno predajemo svoja tijela u ropstvo jedno drugome.

U sobi punoj ljudi, opet bi me privukao samo ti jer nitko poput tebe ne može zapaliti vatru u meni.

Ne želim tvoje prezime, želim samo slušati kako izgovaraš moje ime. Oboje osjećamo  to. I ne, ne moramo biti jedno drugom “zauvijek”, sve dok smo zajedno sada. Kemija koju osjećamo je neporeciva, svaki naš dodir nas izdaje, ne možemo se sakriti od istine.

Nisam se nikad tako osjećala. Oboje igramo neke nove uloge u ovoj priči gdje nije bitna ljubav. Bitan je samo ovaj osjećaj od kojeg izgaramo oboje. Osjećaj gladi jedno za drugim. Osjećaj žeđi koju možemo ugasiti samo svojim tijelima. Čisti instinkt, životinjski nagon. To je osjećaj kojeg nije moguće opisati riječima. Kažu da je za fantastičan seks potrebna ljubav, ali ja znam da to nije istina. Sada znam. Jer, vidiš, većinu vremena ja te mrzim. Mrzim te jer me tjeraš da te želim toliko da nisam u stanju razmišljati o ničem drugome.

To je takav seks. Onaj o kojem misliš upravo sad. Onaj o kojem razmišljaš kad si kasno navečer sama. To je onaj kojeg spominješ kad te prijateljice pitaju o vrhuncima koje pamtiš. To je onaj od kojeg se izgubiš svaki put kad razmisljaš o njemu.

To je taj seks. To je NAŠ seks. Onaj koji razum zavija u gustu maglu svaki put kada poželim razmišljati o bilo čemu drugome, a da nisi ti.  Onaj seks zbog kojeg poželiš dati otkaz i ne činiti ništa, osim uživati u njemu danima, zauvijek…

Tvoje grube, snažne ruke,  znatiželjni prsti koji istražuju svaki dio moga tijela… Beskrajne besane noći….A kada dosegnem vrhunac s tobom i vratim se na zemlju, pitam se što se dovraga dogodilo?! Kako je moguće da te netko može učiniti tako živim? Življim nego ikada prije istovremeno te tjerajući da propitkuješ sve što si ikada mislila da znaš?

Ništa nije senzualnije od tvojih usana koje izgovaraju moje ime dok ti se prsti isprepliću u mojoj kosi. Ali, to nije jedino što me dovodi do ludila. Nije u pitanju samo taj osjećaj koji mi svaki put iznova izmiče tlo pod nogama. S tobom sam slobodna. Slobodna, potpuno neogoljena i to je nevjerojatno oslobađajuće. Dušo, ti me oslobađaš!

I zato nemoj ići. Nemoj se iskradati iz mog kreveta, nemoj poljupcem u čelo najavljivati svoj odlazak kao svaki put dosad. Jednostavno ostani. Ostani i ponovimo sve ovo ispočetka.  I tako iznova, bez prestanka, dok ne zaboravimo na svijet, dok ne zaboravimo na sve oko nas.Izgubimo se jedno u drugom.  Ti me vodiš me do vrhunaca za koje nisam znala da ni postoje. I to je jedino što želim. Prekasno je  da okrenemo leđa ovom ludilu. Prihvatimo ga.  Budimo jedno drugome “sada”.  Što imamo za izgubiti?

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...