Zanimljivosti

Jeste vidjele onu novu reklamu za “žensko zadovoljstvo” ? Ja sam odmah isprobala i mogu vam reći da… radi

Autor:  | 

Kada muškarac nije zadovoljan svojim, kako bih to rekla, seksualnim performansom, onda sve što treba je ušetati u najbližu ljekarnu i zatražiti neku od tableta koja treba ispraviti tu “nepravdu”.

A što je s nama ženama? Što je s onima koje se do sada nisu mogle potpuno opustiti, doživjeti snažno zadovoljstvo u zagrljaju svog partnera, ili uopće doživjeti zadovoljstvo?

Ništa.

Mi smo bile prepuštene same sebi, sebi i svojim mislima, razgovorima s prijateljicom (ili terapeutom), razgovorima s partnerom, koji, naravno, također nije zadovoljan ako nismo ni mi.

Općenito se, iz nekog razloga, vrlo malo razgovara o ženskoj seksualnosti u našem društvu, a puno više o tome kako zavesti, pridobiti, zadovoljiti muškarce u našem životu. Kroz sve te programe negdje na putu se izgubila svijest žene o sebi, i uživanju njenom vlastitom tijelu.

I zato sam, čim sam čula da se na tržištu pojavio G-Sense, odmah odlučila ga probati. Bila sam znatiželjna je li to uistinu “prva tableta za žensko zadovoljstvo” kako su je nazvali ili čak i “ženska viagra” kako su rekli za nju na RTL-u.
Strogo sam se držala uputa. Popila sam 60 minuta prije (najavila sam uredno sve svom dragom koji je sa smiješkom čekao da prođe tih sat vremena) sa čašom tople vode, između obroka.

Ono što sam prvo primjetila nakon uzimanja G-Sensa je povećanje libida. Želje.

Nije se nikad radilo o tome da želje nema, ali, kako bih vam to opisala? Kao da sa G-Sensom preskočite nekoliko stepenica i ubacite u petu brzinu. A u petoj brzini blokade itekako nestaju :)

Osjeti se jača prokrvljenost, mali rush, um je opušteniji i potpuno podatan i spreman za uživanje.

I prije je taj osjećaj postajao, ali puno manjeg intenziteta. I tijekom odnosa bi nestajao i vraćao se. Ometale bi me vlastite misli, zvukovi u prostoru itd…
Sa G-Sensom toga nema. Ti si jednostavno fokusirana na uživanje. Bez da to radiš sa ikakvim naporom. Napora nema. Samo uživanje. Odnos je duži, opušteniji,  strastveniji, baš zadovoljavajući!
Jednostavno rečeno, napokon su sve komponentne na mjestu.

Autor: Nikolina Zrinski

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...