LJepota

Ovo je najzgodniji muškarac na svijetu (prema izboru Mister Svijeta)

Autor:  | 

Nedavno su u Velikoj Britaniji sve oči bile uprte na najveći svjetski izbor Mistera Svijeta. Pune usne, egzotičan izgled, nevjerojatno tijelo i seksi naglasak bili su dobitna kombinacija koja je osigurala titulu Mistera svijeta, mladom Rohit Khandelwal iz Indije.

On je jedini natjecatelj iz Indije,koji je ikada nastupio na takvom natjecanju i uspio je osvojiti ovaj prestižan naslov. Zdrava i Sretna kao i mnoge dame, želi mu poslati iskrene čestitke za ovaj teško osvojiv naslov Mistera Svijeta 2016 godine. Najzgodnji čovjek na Zemlji ima samo 27 godina. Na njegovom Instagram profilu prati ga već više od 150.000 ljudi, a broj raste iz minute u minutu.

Rohit je dugo sanjao o osvajanju naslova kao muški mister. Djelomično ostvarenje sna došlo mu je prošle godine kada je postao „Mister Indije“.

Na ovogodišnjem natjecanju, Indija dijeli postolje s Portorikom i Meksikom. Fernando Álvarez, 21-godišnji portorikanski natjecatelj, postao je drugi najveći željeni čovjek na svijetu ( prvi pratitelj), a 26-godišnji Meksikanac po imenu Aldo Esparza Ramírez je zauzeo treće mjesto.

Još prije samo nekoliko godina, Rohitov život je izgledao daleko od idealnog. On je vodio običan život, radeći u jednoj tvrtci kao asistent za tehničku podršku u računalnoj tehnologiji.

Međutim, odlučnost, želja za samopoboljšanjem, svakodnevno vejžbanje, pomoglo mu je da se pretvori u oličenje muške ljepote.

Danas, Rohit osvaja međunarodni modni svijet, provodi uspješnu karijeru u kazalištu i kinu, a glumi i u TV serijama i reklamama.Namjerava se vratiti u Indiju i dalje brusiti svoje modne i glumačke talente.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...