Zanimljivosti

Prednosti (i mane) koje ti donosi veza za starijim muškarcem

Autor:  | 

U nekom trenutku ženina života, prići će joj stariji muškarac. Možda će se ona naći u nekom luksuznom baru, kada odjednom do nje sjedne vrlo kulturan muškarac, naočit muškarac i naruči joj martini; vjerojatno će joj šapnuti zanimljivu poruku, jer ipak je on sofisticiranog izgleda, nekoliko desetljeća stariji od nje, pun iskustva.

Ako se i kad se to dogodi, možda bi trebala zastati i razmisliti. Stariji muškarac može te naučiti o životu i ljubavi, dati viziju o tvojoj ne tako dalekoj budućnosti.

Naočit, stariji muškarac, svojim iskustvom ti može ponuditi potpuno drugačiju perspektivu i pogled na život, od tvog dosadašnjeg tipičnog upoznavanja mlađih muškaraca, koji i dalje pronalaze sami sebe.

Postoje, naravno, mnogo prednosti i mana za vezu kada je u pitanju muškarac koji ti može biti otac ili barem ujak. No činjenica je da je on vrlo hrabar i siguran u sebe čim je tebi prišao, činjenica je da je on otvoreniji i uvijek dostupan. Naravno tu je i činjenica da će brzo početi gubiti kosu, još više ostariti i tada shvatiti da ne može više pratiti brzinu igre na terenu. Vrijeme mu je od velike važnosti i on se mora smiriti uz nekoga.

PREDNOST: Financijska stabilnost

Stariji muškarac je imao vremena posvetiti se svojoj karijeri i životnom uspjehu. On se više sigurno neće vratiti sdudentskom džeparcu i skupljati za stanarinu i jedno piće za izlazak. On vjerojatno posjeduje kuću, automobil ili u najmanju ruku kauč koji nije iz Ikee.

MANA: Kontrola

Muškarac koji plaća račune također osjeća da nešto i posjeduje. On se ugnijezdio i navikao na svoj način života i vjerojatno drži žitarice u hermetički zatvorenim posudama ili spava gol. Dakle, ne možeš očekivati da će se on samo tako promijeniti zato što si ušla u njegov život, prije ćeš se ti morati prilagoditi.

PREDNOST: Mudrost

U životu ne postoji zamjena za iskustvo, a on je imao jako puno iskustava do sada kako bi ih akumulirao i iz njih naučio pouke. Vjerojatno je već napravio sve pogreške koje se mogu napraviti i prošao je kroz sve probleme koje se tebi sada čine miljama daleko. On će te uvijek savjetovati i voditi te kroz sve što bi mogla proći kako bi lakše pristupila svim životnim nedaćama.

MANA: Patroniziranje

Neki muškarci s godinama nisu naučili biti mudri, već samo su poprimili osjećaj kako znaju sve. Ovo može u vezi voditi do prevelike očinske brige i potrebe za zaštitom, što nikako nije privlačno ni seksi. Mudar čovjek je onaj čovjek koji zna da ne zna sve.

PREDNOST: Zrelost

Do trenutka kad je muškarac u svojim prolaznim 40-tima, vjerojatno je do tada imao nekoliko ozbiljnih veza, što znači da on zna kako se nositi s emocijama i nije podležan idealističkoj ljubavi. On je svjestan da je vezivanje za nekoga rad. Što također znači da mu se ne daju igrati igrice, te ne ostavlja ženu da se prži dok se on bez razloga ne želi javiti na njen poziv.

MANA: Manje uzbudljiv

Zreo muškarac je po svojoj prirodi manje zainteresiran za kojekakva uzbuđenja. Njemu je veća radost provesti s tobom mirnu večer uz finu večeru, neko izaći u neki klub i biti budan do jutra.

PREDNOST: Seksualno iskusan

Slobodan muškarac u zrelijim godinama, sigurno je imao mogućnosti isprobati različita seksualna iskustva i tako i usavršiti svoj intimni život. Dakle, on zna što žena želi u krevetu, ako ne zna ne boji se pitati i sigurno vraški dobro može ženu zadovoljiti.

MANA: Bore

Vrijeme i gravitacija su nesretni neprijatelji. Osim ako on ima dobrog dermatologa za prijatelja. Ako već nije, sigurno će uz tebe pozvati ga u pomoć. Dok će nekoliko bora svakako dodati njegovom karakteru i šarmu, ipak postoje druga mjesta na tijelu koja se ne mogu ispeglati.

PREDNOST: Spreman je skrasiti se s tobom

Zreo muškarac zna da slijedeća veza može trajati do samog kraja Desetljećima je izlazio i sada bi se rado skrasio s jednom ženom, te joj pružio svo blago svijeta. Ako si ti za njega ona prava, on će učinit sve da te osvoji i zadrži.

MANA: Spreman je skrasiti se s tobom

U vezi sa starijim muškarcem je gotovo neizbježno da negdje u tvojoj glavi postoji datum isteka, jer se ne može izbjeći matematika koja predstavlja kanjon između vas. Sve vrlo brzo postaje jako ozbiljno i emocije i situacije s kojima se nakon nekog vremena ti kao puno mlađa žena vjerojatno nećeš  moći nositi.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...