Zanimljivosti

Dozvolite da vas preplavi čarolija zahvalnosti

Autor:  | 

Lijepo je na moru. Divno je imati priliku odmaknuti se od uobičajene svakodnevice i preusmjeriti pažnju samo u sada. Kako bi Anđeli rekli u jedino što imaš – trenutak sada.

Upravo na to su me podsjetili prije mog odlaska na more – “Budi više prisutna u sada“. Pomalo me iznenadilo to što mi govore jer zaista nastojim biti prisutna u svemu što činim. Ipak, ako ću biti potpuno iskrena pažnja mi često odluta u nevažno – razmišljanje o sutra, sitne zabrinutosti, ponekad one koje se čine velike…

Iako danas puno više živim povjerenje nego ikada u životu i dalje dio moje energije “odluta” u misli koje me odvajaju od ljepote sadašnjeg trenutka. Uhvatim se ponekad kako umjesto da se veselim svemu što imam danas, pomalo brinem o tome što će biti sutra ili razmišljam o neodgovorenim mailovima i propuštenim pozivima dok mi sin uporno objašnjava kakvih sve vrsta kitova ili zmija ima na svijetu.

No za razliku od nekada, danas se „uhvatim“ u tome i vratim se u prisutnost. A svakim vraćanjem u prisutnost dolazi osjećaj zahvalnosti. Doslovno me preplavi, kao i ljubav. Onda čujem taj divan glas svog djeteta, vidim taj pogled pun svjetla i očaravajuće znatiženje, osjetim blagoslov izbora da provedem dan na otvorenom pod nebom s onima koje najviše volim, blagoslov da radim što volim i što me ispunjava, da imam stol pun hrane i što je važnije imam je s kime podijeliti. Osjetim blagoslov jer u mom je pogledu velebni Velebit, predivni oblaci na plavom nebu, čarobno more…. Uviđam da u potpunoj prisutnosti moguće su samo ZAHVALNOST i LJUBAV.

Anđeli su mi poslali poruku o važnosti bivanja u sadašnjem trenutku, dijelim je danas s vama. Potpuno je nevažno da li ste negdje na odmoru ili niste. Prilika za to postoji u svakom trenutku, baš svakom bez obzira na okolnosti. I zato dopustite si osjetiti Sada, možda uspijete uči u zahvalnost. Ako i ne uspijete odmah, samo usmjerite pažnju na sve ono na čemu možete biti zahvalni. Imate srce koje kuca za vas i bez da ga vi to tražite, živite u zemlji u kojoj se djeca i dalje bezbrižno igraju u parkovima, pijemo vodu iz slavina jer je još uvijek živa i čista, dišemo čist zrak…

Nastavite nabrajati i neka vas preplavi čarolija zahvalnosti. I čim vam se ukaže prilika recite nekome Hvala. Zahvalite mami na brižnosti, sestri na podršci, prijateljici jer vas je sa strpljenjem slušala. Hvala ima moć i zato uđite u zahvalnost. S njom prirodno dolazi i ljubav. A samo je Ljubav ta koja može nadrasti baš sve –  svaki strah, svaku zabrinutost, svaku ljutnju…

Jedna od meni najljepših anđeoskih poruka koju sam zapisala poruka je o Zahvalnosti:

Zahvalnost je način kojim Bogu daješ do znanja da uviđaš da sve je dobro i onda te Bog dobrim nagrađuje.

Divno, zar ne?

Hvala vam na vašem vremenu i pažnji.

Budite dobri i budite dobro,

Martina

 

  • Pridružite nam se na Druženju s Anđelima u Rijeci i Zagrebu.  U ovim susretima povezujemo se s Anđelima putem meditacija, učimo kako produbiti tu povezanost i kako “čuti” i prenijeti Anđeoske poruke. Svaka radionica je jedinstvena, prilagođena grupi.

Druženje s Anđelima održat će se u Rijeci u subotu 20.08.2016. u 17h i u Zagrebu u nedjelju 21.08.2016. u 18h.

Dodatne info potražite ovdje: https://druzenjesandjelima.wordpress.com/o-nama/druzenje-s-andelima/

Prijave: martina.novosunce@gmail.com ili 099/8543-158

  • U individulanim susretima povezujemo se s Anđelima u svrhu prenošenja poruka i svega onoga što Anđeli iznesu za osobu. Osim toga, u ovim savjetovanjima Anđelima možete postavljati i pitanja. Anđeosko vodstvo i savjeti pomogli su mnogima da poboljšaju svoj život na svim razinama.

Individualne susrete moguće je dogovoriti s Martinom putem maila: martina.novosunce@gmail.com ili na tel: 099/8543-158

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...