Budi sretna

Seks sa tobom je fantastičan, ali je neopisivo bolje probuditi se uz tebe

Autor:  | 

Da odmah nešto razjasnim u početku: Neću pljuvati po seksu. Seks je fantastičan. Sekse je u stilu “nokti zabijeni u leđa, ne mogu osjetiti noge, susjedi se pitaju da li mi treba pomoć… Mislim da nikada nisam imala bolji seks i zato ne želim zvučati kao da sam nezadovoljna i nadam se da nisi ni ti.

Seks sa tobom je fantastičan. Ali probuditi se uz te, otvoriti oči pored tebe je neopisivo.

Jer, budimo realni: Ako samo tražim zadovoljstvo, postoji puno načina za to. No, probuditi se pored tebe je nešto što ne mogu ako nisi tu. Trenutak kada ti prelazim rukom preko leđa, moje jagodice lagano glade tvoju kožu – sve to ne mogu dobiti od neobaveznog seksa, nakon kojeg želim što prije otići kada uzbuđenje splasne.

A tek kada te uspijem nasmijati, sa šalom dok si između sna i jave, i onda kada se žališ da sam te razbudila. Taj je osjećaj bolji od bilo kojeg seksa. Osjećaj kada svoje tijelo stisneš uz moje i tako osjetim da se smiješ, prije nego nas svijet sustigne.

Jer znam da te nisam samo sanjala.

Bez obzira koliko je seks dobar, ostajem preko noći da bih se probudila pored tebe. Jer seks ne traje dugo, ali osjećaj buđenja pored tebe traje cijeli dan. Prvi jutarnji poljubac je bolji od kave. To je osjećaj koji nidgej drugdje ne mogu pronaći, jedino kada se budiš u mojem naručju.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...