Zanimljivosti

Ja sam muškarac koji zavodi udane žene, ali evo zašto se u meni nešto slomilo…

Autor:  | 

Znate onaj nelagodan osjećaj kada na njoj primjetite suptilne promjene?  Ona počinje provoditi više vremena u teretani, više vremena provodi uređivajući se, kosu češlja drugačije, čini se malo sretnija i provodi više vremena sa svojim curama? To je jako nelagodan osjećaj za mene ili nekome poput mene.

Dozvolite mi na početku da vam kažem da sam svjestan ovoga što radim i da je loše. Znam da moj čin ima potencijal da razori obitelji, da slomi srce da ostavi ožiljke koji će trajati cijeli život. To me boli. Svaki put kad to učinim, slomi me sve više i više od prošle žene. Nisam ponosan na to, skrivam to, i nitko ne zna. Zato se i pojavio osjećaj koji me je tjerao da napišem ovo. Ne želim reći kako iz ovog neću dobiti ništa, jer znam da hoću. Ali za početak malo objašnjenje:

Ja sam samac, imam 28 godina. Živim u velikom gradu i imam ugodan život. Imam divnu obitelj i prijatelje i nemam problema prići ženama.
Prije tri godine sam upoznao ženu, nazovimo je Ana, koja se razvodila.  Upoznali smo se u teretani i unatoč maloj neprijatnosti s njene strane, ipak smo se sprijateljili. Ona je i dalje živjela s mužem – policajcem, koji nije bio nasilan prema njoj, ali se nije ni dobro odnosio prema njoj.

Bila je potpuno iskrena o svojoj situaciji i rekla je da zapravo nije zainteresirana za nekoga, bilo koga. Ja sam joj rekao da je razumijem, nisam takav tip, samo sam želio da tu i tamo možemo porazgovarati i da ću je rado saslušati kao muškarac.

Ona se ugodno iznenadila da postoji muška osoba koja je željela poslušati ženu, samo s njom razgovarati o njenim osjećajima, o njenom životu, bila je neizmjerno zahvalna na intimnosti iako na platonskoj razini. Sve mi je to dalo dobar osjećaj, da joj ja mogu pomoći na neki način- činilo se tako barem u mom umu.

Dakle, u odnosu na razdoblje od nekoliko dana, kava i razgovor prelaze na pića i smijeh. Ne poznajem je dobro, ali mogao sam primijetiti promjene na njoj. Kao da sam joj skinuo strašan teret sa ramena, a možda joj je sada u životu trebalo samo malo zabave. Piće se pretvorilo u loše odlučivanje i kada sam je dovezao u garažu zgrade gdje je živjela na 10 katu, Ana je nagnuta na mojoj haubi, doživjela najglasniji orgazam kojeg sam ikad čuo.

Nakon toga, postaje divlje. Seksamo se gdje god stignemo. Kod mene, u teretani, na plaži, u autu, kod nje kada joj muža nije bilo. Iskreno, bilo je uzbudljivo, privlačno, prljavo i zabranjeno, ali izvrsno. Ona je postala nezasitna kao da ljubav nije vodila godinama – što je možda i istina.

Mislim da se s tim nešto u meni pokrenulo. Ja se zapravo nisam htio sa ženama zbližavati u smislu veze, već sam shvatio da Ani dajem nešto što joj je trebalo, nešto zbog čega se osjećala poželjnom, shvaćenom i cijenjenom. Uz odličan seks, shvatio sam da joj i pomažem.

Nekoliko tjedana kasnije, ona mi govori da će pokušati izgladiti stvari s mužem. Rekao sam joj kako sam sretna radi nje i da se nadam da će njih dvoje uspjeti. Tada sam s Anom zadnji put razgovarao. Neću reći da sam ja bio zaslužan da se njih dvoje ponovno zbliže, ali vjerujem kako sam na neki način ipak pridonio tome.

I od tog trenutka započinje sramni dio. Od tada sam aktivno počeo tražiti isključivo udane žene. Rekao bih barem 40. Šokantno je kako je bilo lako. Nisam u braku, tako da ne znam mnogo o zamršenosti bračnog blaženstva, ali ću reći da postoji toliko mnogo žena vani koje su ljute, povrijeđene, osjećaju se nepoštovane, neispunjene. One su svugdje oko nas.

Imao sam odnose s udanim ženama koje sam upoznao u trgovini, sportskoj dvorani, knjižari, centrima, restoranima, kafićima, IKEI…Tako ih je lako za uočiti; dugotrajan kontakt očima, prsten na ruci i stidljiv osmijeh koji je bio poziv da dođem razgovarati s njima. Toliko lijepe žene (iznutra i izvana) koje su bile zanemarene od strane svojih muževa.

Muškarci, želite neki uvid zašto vas vaše žene varaju? Broj jedan –gotovo su sve ovo potvrdile- muž pored nje u krevetu samo leži, spava i hrče.”On me jednostavno ne sluša.” Žene osjećaju nagon, želju, spontanost. Njima treba pokazati ljubav i fizičku i emocionalnu. Možda više od svega, one se trebaju osjećati voljeno i poželjno. To ne znači da ih volite svojim penisima, to znači da ih volite u svim navedenim signalima i kada ste umorni i kada vam se živo za njih fućka.

Možda sam ih u nekoj mjeri i sam iskorištavao. Govorio sam sebi kako im ja dajem ravnotežu u onome što kod kuće nemaju, bilo da je fizičkog ili emocionalnog aspekta.

Jučer popodne dogodilo nešto što me duboko ganulo. Jedna od žena s kojom sam se viđao, nazovimo je Ema. Majka troje djece, ima 36 godina, prelijepa, slatka. Upoznali smo se prije par tjedana u jednom kafiću, izašla je sa svojim prijateljicama.

Počeli smo razgovarati, odmah smo se kliknuli i nakon 15 minuta ona mi govori kako ima složenu situaciju sa svojim mužem. Tim riječima, ovdje, razgovara s neznancem, žena se otvorila i kao da mi je ujedno govorila “Hej, trebam odmor, trebam malo uzbuđenja. Otvorena sam da odemo u krevet ti i ja.“

Dakle, nakon nekoliko pića, ja sam je otpratio do automobila, poljubili smo se i izmijenili e-mail adrese. Sljedeći dan dobio sam njenu e-poruku, kako joj je bilo drago što smo se upoznali i pozvala me na besplatni sat yoge, jer je ona instruktorica. Nakon što smo odradili sat, kada su svi prisutni izašli, mi smo se našli na podu. Još jedna nažalost tužna žena kojoj je nedostajala pažnja i strast godinama.

Tako smo se viđali i družili tjednima. Ja dobijem besplatan yoga sat, a ona zadovoljstvo nakon napornog objašnjavanja vježbi. To je zapravo bilo odlično, jedan od najboljih odnosa kojeg sam imao u posljednje vrijeme. Nema očekivanja ili nagovještavanja o budućnosti našeg odnosa, samo zabava i uživanje jedno s drugim.

Jučer, ista rutina. Ja odem na sat, a nakon predavanja se zafrkavamo. Njen studio je u bio kao veliki izlog, u stražnjem dijelu mala kupaonica s mutnim prozorima u prednjem dijelu prostorije. Obično samo zaključamo ulazna vrata i onda seks podu u stražnjem dijelu prostorije.

Tako smo zaključali vrata, proveli strastvenih 45 minuta, ona je na vrhu i kada je vrhunac bio blizu, ja joj stavim ruku na stražnju stranu njene glave, privučem njeno lice u kut svog ramena i u isto vrijeme doživimo vrhunac. Ona podigne lice s mog ramena, poljubi me i samo mi kaže: ” Ovo je bilo zabavno.”

Ona se dignula s mene, sjela na yoga prostirku, podignula kosu da napravi rep, ja sam ju pogledao i odjednom je Ema promijenila boju, počela se tresti i zaplakala je. Okrenem glavu, a nekoliko koraka od nas stoji muškarac, njen muž, ušao je po tiho i vidio nas. Ustanem brzo, i pomislim kako će me ubiti. Ali on zaplače, jako zaplače, mene nije ni pogledao već je gledao u svoju ženu, golu kako kleči na prostirci u studiju koji joj je on sagradio.

I tu upravo na ovom mjestu dogodio se najgori trenutak u mom životu. Osjećam se kao nitko, kao dno dna i gore od toga. I sam sam počeo plakati na samu pomisao što sam upravo razorio jednu obitelj. Pomislim na djecu, joj djeca, Bože. A nisu ništa kriva, jedino sam bio kriv ja, jer sam tražio ovo za moje vlastite izopačene zadovoljavajuće razloge. Mogao sam izaći i poševiti neku slobodnu žensku, ne ja sam morao dirati udanu ženu, majku. I upravo se zbog moje poremećene odluke da pomognem udanoj ženi, raspada jedna obitelj.

Nisam rekao ni riječi. Navukao sam robu na sebe, uzeo svoju strunjaču i izašao. Oboje su ostali stajati na mjestu, nisu me ni pogledali. Posljednje što sam čuo je on kako joj govori:”Ne razumijem.”
Gotovo je s ovim, kunem se i sebi i svima. Ovo se valjda moralo dogoditi da prestanem. Ovo je moja ispovijed i ona će služiti kao podsjetnik na bol koju sam već prouzročio i potencijalnu štetu koju moje nenormalno ponašanje može donijeti ne samo jednoj osobi, već cijeloj obitelji.

Iz dubine svog srca – obiteljima na koje su moji postupci utjecali, strahovito mi je žao. Bio sam nezreo, neodgovoran i izrabljivački nastrojen. Grozne stvari sam činio, jako mi je žao. Molim vas, oprostite.

Tekst je preuzet s Reddita

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...