Zanimljivosti

Muškarci iskreno o tome zašto se nisu oženili ženama s kojima su imali najbolji seks u životu

Autor:  | 

Drage neše, ako ste se od uvijek pitale, zašto se s nekom muškarcem niste skrasile u ljubavnu luku, a seks vam je bio oboma najbolji kojeg ste doživjeli, upravo odgovor na vaše pitanje vam daju 16 muškaraca koji otvoreno priznaju zašto se nisu oženili ženom s kojom su imali najbolji seks u životu.

 1.

Zato što se nije mogla zaustaviti da i drugima pruži najbolji seks života.

2.

Zato što je shvatila da voli žene.

3.

Zato što je udana za drugog muškarca.

4.

Zato što je bila izuzetno zgodna, ali u glavi prazna.

5.

Jer je onaj ne-seksualni dio našeg odnosa bio neizmjerno dosadan. Imala je nisko samopouzdanje i bila je sretna samo da nekoga ima, bilo koga.

Na početku nisam shvaćao da naš odnos ne vodi nikamo, jer nam je seks bio fantastičan. Ali ona nikada nije pokazivala spontanost, nikada nije predlagala kamo da odemo van, na večeru, na izlet, što voli i što ju tašti. Imali smo samo odličan seks.

6.

Jer je bila luda.

7.

Jer je eskort dama.

8.

Ponajviše zbog sveg vremena na ne-seksualnoj osnovi, što bi morao provesti s njom. Nažalost brak je obično puno više od ” ja mogu živjeti život kakav želim, iako je ta osoba ovdje 24/7″ ili “može li se izbjeći „zatvor“ ako sam pored te žene svaki dan”. Brak je puno više nego divlji, ludi seks kojeg možemo jedno drugom pružiti.

Najljepše je ako to sve nađeš u jednoj osobi i s njome se i oženiš. Jer, koliko je moguće da brak opstane ako je u spavaćoj sobi raj, ali brak u cijelosti bijedan. Ako nađem ženu s kojom ću imati kemiju, zaljubljenost, pa stvarnu ljubav, tada ću sigurno nju oženiti iako seks i nije najbolji kojeg sam doživio. Jer u braku nađeš vremena za isprobavanje, za eksperimentiranje i s vremenom ti ovaj postane najbolji u životu.

9.

Jer smo bili nekompatibilni u svemu, osim u seksu.

10.

Nismo se oženili, jer sam je poticao da slijediti svoj san i upiše doktorat u svom području. Morala se preseliti, ja nisam mogao s njom, jer sam u oružanim snagama. Pokušali smo održavati ljubav na daljinu, ali joj njena vremenska ograničenja i razina stresa, nisu mogli priuštiti dovoljno bliskosti koju smo oboje željeli imati. Nakon nekoliko godina, ona je prekinula. Trudili smo se ostati prijatelji, nakon svih ovih godina, no s vremenom se više nismo čuli. Ja se još uvijek nađem u razmišljanju o njoj iako je ona sada s drugim partnerom.

11.

Ona je bila jedna od nadivljih i istraživački nastrojenih žena koju sam ikada upoznao. Ona me je uvela u stvari za koje nisam ni znao da postoje, niti da će mi se toliko svidjeti.

Ona je također, po mojoj definiciji bila i klinički luda. Nisam spoznao tu istinu na početku, ali nakon 2-3 mjeseca našeg druženja, šok. Da skratim priču; žena je snimala svaki naš seksualni susret, prodala sve nekim internet stranicama i ona mi dala ček na 15 tisuća kuna.

12.

Ona je bila moj oporavak. Uz divlji i nevjerojatan seks, uspio sam preboljeti ljubav koju sam izgubio.

13.

Jer je počela piti, s vremenom sve više i postajala je grozna osoba. Volio sam ju, ali njena ovisnost je za nju bila prejaka, još me je i varala. Nismo imali budućnosti.

14.

Zato što sam je varao. Nisam je mogao vezati za sebe jer nemam samokontrolu i nisam mogao obećati da je neću varati i u braku.

15.

U mojoj su se obitelji proživljavali teški trenutci taman kada sam ju upoznao. Imali smo nevjerojatan seks, najbolji nego sam ikada mogao i zamisliti. Ali kako se sve kod mene pogoršavalo, ponestajalo mi je samopouzdanja i morao sam iseliti iz zemlje. Prekratko smo bili zajedno da je molim da ostanemo u vezi. Nikada je neću zaboraviti.

16.

Ostavila me, jer je smatrala da zaslužujem bolju ženu, no iako nismo u vezi, i dalje imamo savršen seks.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...