Budi sretna

Šest razloga da bez grižnje savjesti spavaš s kime god želiš

Autor:  | 

Ovo sada ne bi mogla ni pročitati, da tvoji roditelji nisu vodili ljubav. Stoga, zašto bi sada i sebi uskratila da sudjeluješ u takvom prekrasnom iskustvu? Vjerojatno si više u strahu od tuđih mišljenja.

Spavati s kim želiš ne znači da spavaš sa svima. Odmjerena sporost osvaja utrku. Nekako je najotmjenije imati jednog po jednog partnera, ne nekoliko u isto vrijeme. Također ne moraš imati u životu tri partnera. Budimo realni većina je prešla tu granicu.

Bilo da se bojiš što će ljudi o tebi reći ili što će o tebi misliti ili ako tražiš pojašnjenje zašto je ovo u redu, Zdrava i Sretna ti je pripremila 6 razloga zbog kojih je u redu imati onoliko partnera koliko želiš, a da kasnije ne požališ. Stoga započnimo!

1. Seks je predivan

Kao što je već navedeno, pogrešno ili ne, ti ne bi danas udisala zrak da nije bilo tvojih roditelja i seksa. Seks je lijepo iskustvo koje treba podijeliti s nekim posebnim; to ne znači da mu moraš dati svoj cijeli život zato što si upravo njega izabrala da postane posebna osoba. Naravno da je to plus, ako se vas dvoje zaljubite i odlučite skupa spavati do kraja života, ali koliko se  to često dogodi u današnjem vremenu?

2. Seks ne umanjuje tvoju ljudsku vrijednost

Suprotno uvriježenom mišljenju, tvoje se ljudske vrijednosti ne smanjuju s brojem partnera koje si imala. Ti nisi auto i nemaš kilometražu. Nadajmo se, iz samopoštovanja, nećeš pretjerati u tom broju. Sudjelovanje u seksualnoj aktivnosti je poseban osjećaj, i tako bi uvijek trebao ostati. Ne upuštaj se u seksualni čin ako ne želiš, neka tvoj samovoljni seksualni čin bude strastven i neka bude nevjerojatan. Nećeš požaliti ako ove tri stvari budeš imala uvijek na umu.

3. Nitko ne mora znati

Tu nema “ako”, “ali” i “ili”. Jedini koji bi o tome trebao nešto znati je tvoj um. To je još jedan razlog zašto je jako važno da biraš po svom vlastitom izboru muškarce koji također neće brbljati dalje, već će vaš provod zadržati za sebe. Tvoj seksualni život je tvoja stvar.

4. Postoje velike zdravstvene prednosti koje seks pruža

Samo se baci malo na google i uvjerit ćeš se i sama. Zašto bi si trebala uskratiti zdraviji stil života, jer brineš što će drugi o tebi misliti?

5. Ako sebi postaviš ograničenja, ( 3 do 5 partnera u životu), vjerojatno ćeš dosegnuti tu granicu prije “onog pravog“

Danas je jako teško naći pravu ljubav. A ako si postavljaš još i granice uz pronalazak onog pravog, još si i više otežavaš. Prestani se brinuti o ograničenjima i opusti se, eksperimentiraj.
Nemoj se osjećati loše zbog toga i iskoristi priliku jer si mlada, pametna i slobodna žena koja je u potražnji za pravu ljubav ali na vrlo zabavan način.

6. Seksualni kontakt je prirodna želja – i to je sasvim u redu!

Svi imamo osjećaj napaljenosti, želju za seksom, to je potpuno prirodna ljudska potreba, to nije ništa čega se treba stidjeti! Dokle god imaš partnera koji brine o svom zdravlju i naravno dokle god ti brineš o svom vlastitom zdravlju, tada dakle oboje sudjelujete u zdravom seksualnom životu. Ne žali i ne opotužuj sebe jer si imala više partnera. Opet, ne bi trebala spavati s više osoba odjednom, ali možeš spavati s više od tri osobe u svom životu.

Izađi i živi svoj život!

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...