Zanimljivosti

U obranu seksa na prvom spoju

Autor:  | 

Možemo li biti realni samo na sekundu? Spojevi danas dolaze s podskupinama pravila koja svi moramo slijediti kako bi privukli suprotni spol. Nemoj biti previše dostupna, nemoj biti previše napadna, nemoj biti preiskrena…

Pregazi jedan od ovih pravila i sama tada tražiš odbijanje. No danas se želim baviti ponašanjima na prvom spoju koji bi mogli zaustaviti interese tvoje možda buduće ljubavi.

Kao novopečena solerica, odlučila sam isprobati neke aplikacije za spojeve. Izlasci su najbolji lijek brzog oporavka nakon duže veze. Naletjela sam na neženju koji bi se rado družio uz ručkove i čašicu razgovora. Tako sam tražila i tražila i otkrila slatkog dečka koji bi rado otišao sa mnom u petak navečer na pivo.

Spoj je tekao prilično dobro, unatoč neizbježnoj nespretnosti koja proizlazi iz upoznavanja nekoga online. Razgovor je tekao i uspjeli smo glatko izbjeći bilo kakvu tišinu. Kako je spoj napredovao, tako se i piće više konzumiralo, postali smo intimniji, od samo kratkog dodirivanja ruke, na kraju smo izašli iz bara držeći se za ruke.

Na kraju smo se dogovorili da ćemo ići na još jedno brzinsko piće k njemu doma, što je odmah navelo na neke nove mogućnosti koje će se razviti tijekom prvog spoja.

Ovako stoje stvari. Ja sam vrlo seksualno sigurna osoba. Seks je prirodna i zdrava ljudska aktivnost koju na nečije “IZNENAĐENJE” žene vole isto toliko jako kao i muškarci. Unatoč prirodnoj želji za seksom, tu se javljaju i neizgovorena pravila o djevojci koja spava s tipom na prvom spoju.

Ako ona spava s njim, ona nije dostojna bilo kojeg budućeg odnosa. Bilo da je to za nju i njega samo povremena avantura, niz budućih izlazaka ili dugoročni odnos koji završava u savršenom braku, niti jedna od tih stvari nisu moguće, ako se ona njemu preda prvu noć. Pa slijedi pitanje: Kako je moguće da djevojka koja na prvom spoju spava s nekim ikada poželi s njim imati išta dublje?

Hej, može li i netko molim vas reći tko je izmislio to pravilo i što se pod njim podrazumijeva? Po meni, s ovim se osuđuje ženska osobnost, karijera, ciljevi, njeni interesi, a sve to definira čimbenike koji igraju ulogu u nečijim tuđim mišljenjima hoće li ona s njim spavati tu istu noć.

Samo zato što žena želi spavati s njim, ne znači da je manje poželjna, zanimljiva, vrijedna divljenja ili samo želi jednonoćni seks. To samo znači da ona zna što želi, zna što joj treba, poznaje sebe jako dobro i na temelju toga može za sebe donijeti zrelu odluku. Kažemo li i mislimo isto to i za muškarce koji se upuste u seks na prvom spoju?

Ako si netko tko stvarno cijeni seks i misli da je to posebna veza koja bi trebala biti rezervirana samo za određene ljude, nisi sama. Nema ništa loše u čuvanju sebe dok ne budeš spremna. No, na isti način, ne smijemo suditi one koji su odmah spremni na taj pothvat i osjećaju se sasvim ugodno s tom odlukom.

Dakle, što ćeš učiniti kada si suočena pitanjem za seks na prvom spoju? Što god želiš! To je tvoje tijelo, tvoj život, tvoja seksualna potreba i pravi muškarac će te prihvatiti baš takvu kakva jesi.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...