Budi sretna

Radi mi to svojim jezikom jer tada izgubim kontrolu

Autor:  | 

Čini tu stvar svojim jezikom, jer to mi pomaže da zaboravim kakav si negativac. Kao jako, jako loš muškarac. No, u tom trenutku mi smo samo dvoje golih ljudi koji ispunjavaju svoje fizičke potrebe umjesto emotivne. Iako nismo na istoj razini uma, naša tijela očito nisu dobila taj opis. A način na koji se zajedno spoje, je raj.

Čini tu stvar svojim jezikom, jer tada prestanem razmišljati o budućnosti i tada živim ovdje i sada. Jer ja nikad ne živim ovdje i sada. Ali, s tobom kao da sve na trenutak stane i sve što mi je stalo je ovo i sada. Ova sirova strast ne mora biti ništa, samo ranjiva

Čini tu stvar svojim jezikom, jer tada moje tijelo prestaje biti odbojno, kao što ga ponekad vidim. To mi pomaže da više u ogledalu ne vidim sve mane koje imam. Tvoj jezik me dotakne da više ne osjećam dijelove tijela koji su mekani, a znam da bi trebali biti čvršći.

Nastavi činiti to što radiš svojim jezikom, jer tada izgubim dah, srce stane na trenutak.I tada me ti činiš da se osjećam kao najljepša žena na svijetu. Jer mi smo tada ništa, već gola koža koja nam dopušta da se spojimo i postanemo jedno.

Dok to činiš svojim jezikom, na kratko postanem luda, neka vrsta ludosti koja je i zastrašujuća. Ludost koja me odvede u neki drugi svijet. Iako smo se dogovorili da ćemo s vremena na vrijeme iskoristiti svoja tijela, moj mozak dok to činiš svojim jezikom, zaboravi isključiti i srce.

Dok činiš tu stvar svojim jezikom, oduzimaš mi svu usamljenost. Noćima kada nisi tu, borim se prisjetiti kakav je osjećaj dodir moje kože s tvojom. I nekako radije patim sama u svojoj samoći, jer znam da kada bi bio pokraj mene samo bi me razočarao, ali u tim rijetkim prilikama kada si tu, moja usamljenost privremeno nestane. Ti si najbolji privremeni lijek.

Čini tu stvar svojim jezikom, jer tada poželim viknuti tvoje ime.

Ime koje mrzim na glas izgovoriti u bilo kojoj drugoj situaciji. Jer mogu vidjeti izraz lica svojih prijatelja kada te spomenem. Oni znaju koliko si loš za mene, ali oni nas ne mogu vidjeti u ovim trenucima. I znam koliko su u pravu, ali ovaj čist nefiltrirani seks koji curi iz tvojih pora me vuče k tebi svaki put.

Nastavi činiti to što radiš svojim jezikom, jer me tako posjetiš da postoji život nakon slomljenog srca. Oboje smo se našli jer su nam ih slomili. Ne, nisam ja slomila tvoje i nisi ti slomio moje, već drugi koji se nisu za nas borili. Nismo bili dovoljni za njihovu ljubav. Ali naši privremeni sastanci, podsjete nas da postoji šansa da oboje ponovno zavolimo, čak i ako to ne budemo mi međusobno.

Čini tu stvar svojim jezikom jer tada izgubim kontrolu. U svemu. U stvarnom životu ja sam ta koja kontrolira sve, ali u nestvarnom svijetu s tobom, ti preuzimaš, ti si šef. A ja sam tada više nego spremna da zavladaš nada mnom. Nitko ti ne bi vjerovao kada bi rekao da ti dozvolim da budeš glavni, da ti dozvolim da me vodiš. Ali u ovom slučaju nemam ništa protiv postati pokorna tebi.

Čini tu stvar svojim jezikom, jer tada me podsjetiš zašto ovo mora biti moja tajna. Jer ti si tajna. Čak i ako to ne izgleda tako. Ja te držim u tajnosti, jer točno znam kakva bi osuđivanja slijedila kada bi za nas saznali moji bliski prijatelji. Oni bi pokušali shvatiti, ali u konačnici ne bi. A ja ne želim da mi itko govori da te maknem, jer sada to ne mogu, sada te trebam.

Čini tu stvar svojim jezikom i nastavi to činiti i dalje. Nastavi to činiti sve dok više oboje ne budemo mogli. Sve dok ne odlučimo da dogovor raskidamo. A kada dođe taj dan ja ću biti u redu. Znat ću u svom srcu zašto nismo mogli nastaviti. To će biti kraj za nešto što je od uvijek bilo kratkotrajno.

No, do tada, molim te nastavi činiti to što radiš svojim jezikom.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...