LJepota

Sedam genijalnih kombinacija šminke da i dalje možeš izgledati predivno

Autor:  | 

Šminka je za većinu žena nešto poput čarobnog štapića. Osim što može sakriti nedostatke i naglasiti određene crte lica, ona nam daje samopouzdanje, pa čak nas i razvedri.

Mi sa zdrave i Zdrave i Sretne vjerujemo da šminka može napraviti čuda i upravo je čarolija šminke razlog zašto smo prikupili za vas 7 briljantnih i svestranih ideja. Pročitajte i inspirirajte se.

 

Crveni ruž i crni eyeliner

A photo posted by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Možda ni nema potrebe objašnjavati zašto su crna krila na očima i grimizno crvena boja ruža, jedna od najsvestranijih kombinacija za šminku, koja nikada ne izlazi iz mode. Ovaj “hollywoodski izgled“, na svakoj ženi odlično pristaje. Jedina stvar koju trebate učiniti je odabrati pravu nijansu crvenog ruža i stvoriti ujednačenu boju kože, te ne zaboravite lagano naglasiti jagodice.    

Smokey na očima i nude na usnama

 

Još jedna „zlatna kombinacija“ – nude boja na usnama i klasični smokey na očima. Ovaj predivan look je savršen izbor za večernji izlazak. Jedino pravilo ovdje je da sjajilo ili ruž odgovaraju tonu vaše kože.

 

Porculanski ten i tamni ruž

A photo posted by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

S ovom šminkom, sva je pažnja usmjerena na usne i na savršeno glatkoj porculanskoj koži. Možete odabrati bilo koju nijansu ruža koje su trenutno jako popularne; boja vina, tamnocrvena, smeđa ili tamno ljubičasta. Ne morate nanositi puno šminke na oči, možda samo blagi dodir sivog sjenila.    

Smeđe sjenilo i breskva na usnama

 

Prednost ovog izbora šminke je da laska i dnevnom i večernjem izgledu. Važna je suzdržanost u nanošenju smeđeg sjenila, jer možete se doimati umorno. Ipak boja breskve na usnama može osvježiti lice i neutralizirati „težinu“ smeđeg sjenila.

 

Vino na usnama i brončano sjenilo

Ova uistinu kraljevska kombinacija, učinit će da izgledate luksuzno. Važno je držati se konture usana prilikom nanošenja tamnog ruža na usne. Uz sjenilo sve je jednostavnije: sve što trebate je odabrati svoju nijansu zlata, a sjenilo se primjenjuju s malim pokretima prstiju.    

Ljubičasto ili plavo sjenilo i ružičasti ruž

 

Neki ljudi misle kako roza boja na usnama uz ljubičasto sjenilo na očima izgleda pomalo vulgarno. Ali ako se odlučite na sjajno sjenilo umjesto mat, imat ćete svjež, pa čak i nevin izgled.

 

Koraljni ruž i sjenilo boja šampanjca

Ako niste tip žene koja voli intenzivne boje na usnama, onda je ova kombinacija za vas. Koraljne ili svijetlo bež nijanse ruža ili sjajila, osvježit će vam cijelo lice i izgledat ćete predivno. Samo još malo sjajnog sjenila boje šampanjca na očima, i spremni ste prošetati se crvenim tepihom.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...