Budi sretna

Gledala sam svog muškarca kako uživa u seksu s drugom….

Autor:  | 

Bože, što sve zaljubljena žena neće učiniti za muškarca. Razum kao da te napusti, nisi ni svjesna što činiš. Rekla sam sebi 100 puta – dosta je. Prestani mu udovoljavati. Prestani gledati “Paklenu kuhinju”, samo zato što se njemu sviđa. Prestani skraćivati kosu, jer njemu tako ljepše izgledam. Prestati biti “ta djevojka”, jer ona definitivno nije ja.

Ali kako da zaustavim raditi sve te stvari kad njega usrećuju? Ako je on sretan, sretna sam i ja. Ovo će možda biti najgora stvar koju ste ikada čuli, ali nažalost je istina.

Jučer sam se probudila konačno u stvarnosti i shvatila sam da ovo što radim, više stvarno nema veze sa zdravim razumom, prešlo je granice, ali najgore od svega je da se ne mogu zamisliti da ga napustim. Recite mi da sam glupa, ali ja ga volim.

Prošli tjedan me nazvao i pitao me, bi li ga htjela gledati dok vodi ljubav s drugom ženom? Ja sam ga samo pitala: hoće li te to učiniti sretnim? On je odgovorio “da”. “Da to je jedna od najvećih mojih fantazija, sama pomisao na to me čini ushićenim”.

Ja sam pristala.

Nije mi rekao kada će se to dogoditi. Tako je i moje srce prestalo kucati, kada sam taj dan ugledala žensku odjeću razbacanu po njegovim stepenicama koje su vodile do spavaće sobe. Čula sam uzdahe i škripanje kreveta kako sam se približavala vratima sobe. Svaki korak me vodio bliže smrti. Htjela sam pobjeći, ali nisam mogla. Samo sam se pokušavala prisjetiti zašto sam na ovo uopće pristala. Zato što sam ga htjela učiniti sretnim, a ja ću učiniti sve da ga usrećim.

Kada sam ušla u sobu, više nisam mogla učiniti ništa, samo sam uspjela sjesti na stolicu i gledala njih dvoje kako se nesmetano seksaju. Na toj istoj stolici sada pišem ovu priču.

“Dakle, stigla si“- obratio mi se između dahtanja, čak me nije u oči pogledao. Nisam odgovorila, samo sam tupo zurila u krevet. Čini se da je bio previše zauzet čekati moj odgovor, pa je samo nastavio zabadati u nju. Osjetila sam kako mi teče krv kroz glavu i samo sam se pitala, koliko ovo s njom dugo traje, koliko je ovdje? Može li ga ona zadovoljiti bolje od mene?

Znam da na ovo nisam trebala pristati, ali previše ga volim da bi odbila. Vidjevši ga kako je dira, moje tijelo je zanijemilo. Svakim njegovim ubodom u nju, jedna je kost u meni pukla. Umrla sam svaki put kada sam ga čula kako uzdiše od zadovoljstva kada se ona na njega popela.

Ševio ju je kao da se nije ševio godinama. Ševio ju je kao da mene tamo nije ni bilo. Mislila sam da je to moj kraj kada sam ga čula kako uzdiše dok je svršavao. Srce me je gotovo napustilo gledajući u nju kako ga dovodi do vrhunca.

Nisam zaplakala, htjela sam da pomisli kakao sam dobro. Htjela sam da vidi kako sam za njega spremna učiniti sve. Ali osjećala sam se kao potpuni stranac u našoj vlastitoj kući. Kako su minute prolazile, oboje su dolazili do zraka, i konačno sam je čula da je otišla. I sada smo ostali samo on i ja.

Ili sam ostala samo ja?

Poželjela sam da sam mu ja dovoljna, jer je on bio za mene dovoljan. U meni su se samo vrtjeli upitnici. Hoće li se ovo ponoviti? Hoću li dozvoliti sebi da se ovo ponovi? Tužan dio svega je, da već znam odgovor.

Da. I uvijek će biti “da”.

Tekst je reuzet sa thoughtcatalog.com

VEZANO: ISPROBALA SAM “PEREC” SEKS POZU I ODUŠEVILA SE

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...