Zanimljivosti

Veliko srce: usvojila 6 sestara kako ih sudbina ne bi razdvojila

Autor:  | 

Lacey Dunkin mlada je žena koja je često zamišljala biti majka u budućnosti. Sama pomisao da će jednoga dana imati djecu za nju je predstavljala samu esenciju sreće. Tako je 2011. godine Lacey donijela odluku koja će joj zauvijek promijeniti život. Lacey je odlučila postati posvojiteljica.

image-11

 

Obitelj o kojoj je uvijek sanjala

Nedugo nakon što je Lacey riješila dokumentaciju koja je bila potrebna za proces posvajanja, primila je poseban telefonski poziv. Naime Lacey je priopćeno da ima mogućnost posvojiti četvero djece i to četiri sestre.

Znajući koliko je važno ne razdvajati braću i sestre te koliko upravo njihovo fizičko zajedništvo utječe na njihovu povezanost i ljubav, Lacey je rado prihvatila izazov i odlučila posvojiti 4 sestre . Zajedno sa svojim roditeljima, Lacey je odvažno odlučila stvoriti obiteljsko okruženje ispunjeno ljubavlju za svoje djevojčice.

image-21-285x380

 

Privremeno “zbogom”

No ovo nevjerojatno putovanje nije završilo samim činom posvajanja. Devet mjeseci nakon što je Lacey preuzela ulogu majke, biološka majka djevojčica ponovo je zatražila skrbništvo nad njima kao i nad njihovom sestrom, novorođenom djevojčicom o kojoj je skrbila druga obitelj.

Nakon što su Lacey i djevojčice razdvojene, biološka majka sestara nazvala je Lacey.

image-41-380x355

 

Neočekivani obrat

Obzirom na poteškoće sa kojima se borila pokušavajući skrbiti o svojim kćerkama, biološka majka je odlučila da će ipak učiniti ono što je najbolje za njih. Znajući koliko ju djevojčice obožavaju, zamolila je Lacey da ponovo posvoji djevojčice, ali ovoga puta i njihovu najmanju sestru.

image-51-380x380

 

Još jedno biće koje treba ljubav

Lacey je bez oklijevanja pristala pružiti ljubav djevojčicama koje su joj toliko nedostajale, kao i njihovoj najmlađoj sestri. Nakon godinu dana posvojiteljskog procesa, Lacey je zateklo još jedno iznenađenje. Nazvala ju je biološka majka njezinih kćerki te joj priopćila da je trudna i očekuje još jednu djevojčicu. Pitala je Lacey da li želi posvojiti i nju.

image-61-380x285

 

Novi život ispunjen srećom

Bez imalo oklijevanja, Lacey je pristala posvojiti i šestu sestru, ne bi li djevojčice ostale zajedno. Bez obzira na vrlo neobičnu zamolbu, a i činjenicu da se njezina obitelj naglo povećala, Lacey je iznimno usrećivala sam spoznaja da ima obitelj punu sretne i zdrave djece.

“One mi donose toliko radosti i kaosa, ali moj život bio bi potpuno isprazan i dosadan bez njih.“, objasnila je Lacey.

“Velika je čast zvati se njihovom majkom, moje srce kuca za njih.“

image-71

 

Priča neobičnih preokreta, ali sretnog završetka

Koliko god neobična ova priča bila, Lacey i njezina obitelj su istinski sretni te i sada, nakon tri godine, žive zajedno- šest djevojčica i majka koja je bila spremna uzeti ih i voljeti kao vlastitu djecu.

image-8

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...