Budi sretna

Sve ono zbog čega te tvoj muškarac zaslužuje

Autor:  | 

1. Nasmijava te. Ne treba biti komičar, ali ako ti izmami osmijeh kad se našali, onda ste kompatibilni. Trebaš muškarca zbog čijeg smisla za humor će ti ponekad ići suze.

2. Dovede te do orgazma. Koliko god tvoje tijelo bilo promjenjivo, zna naći način kako da doživiš orgazam ako to želi. Samo je potrebno vrijeme, strpljenje i želja.

3. Pokušava nove stvari. Ako ti voliš kuhati i želiš da ide s tobom na tečaj, trebao bi biti otvorenog uma. Čak i ako mrzi ući u kuhinju, trebao bi željeti pokušati se baviti tvojim hobijima jer će vas to još više zbližiti

4. Poštuje te. Ne treba otvoriti za tebe svaka vrata na koja naiđete, ali se prema tebi treba ponašati kao da ste jednaki. Ne bi te smio psovati i učiniti da se zbog njega osjećaš kao govno zato što je imao loš dan.

5. Trudi se. Ne bi se trebao prestati truditi čim mu pristaneš biti djevojka. Čak i ako ste u vezi desetljećima, trebao bi s tobom flertati, voditi te van i činiti te sretnom.

6. Hvali se tobom. Ne treba se tobom svaki dan hvaliti na društvenim mrežama, ali trebao bi te držati za ruku u javnosti i ponosno te predstaviti roditeljima. Trebao bi željeti pokazivati te svima koji su mu važni.

7. Sluša te. U redu je da odluta dok mu prepričavaš radnju reality showa jer ga to nimalo ne zanima. Ali kad pričaš o poslu, fakultetu ili obitelji, trebao bi se pretvoriti u uho. Ako mu je stalo, pažljivo će slušati.

8. Učini da se osjećaš lijepom. Nije važno jesi li naduta i prekrivena prištićima. Kako god izgledaš, trebao bi te uvjeriti da si uvijek prekrasna.

9. Utješi te kad plačeš. Ne bi trebao pobjeći glavom bez obzira čim prvi puta vidi tvoje suze. Zbog tog bi se trebao osjećati bliže tebi, zagrliti te i ohrabriti da izbaciš sve iz sebe.

10. Ne vara te. Nije važno koliko ga voliš. Ako te prevario, ne zaslužuje te. Ako flerta s drugim djevojkama, ne zaslužuje te. Postoji netko tko bi bio sretan da ima samo tebe.

11. Iskren je prema tebi. Kako bi mogla uopće biti s nekim tko ti laže u lice? Trebaš vjerovati onome s kime si u vezi. Ako sumnjaš, trebaš prekinuti vezu.

12. Ohrabruje te da slijediš snove. Ne bi ti trebao govoriti da su tvoji ciljevi nedostižni. On je taj koji bi te trebao uvjeravati da možeš sve što poželiš.

13. Govori ti da te voli. Ili da mu se bar zbilja sviđaš. Ako ne pokazuje osjećaje, vaša veza neće dugo trajati. Komunikacija nije precjenjena. Ona je potrebna za zdravu vezu.


VEZANO: JA NE ZASLUŽUJEM TVOJE “MOŽDA”


 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...