Zanimljivosti

Ekskluzivan popust na G-Sense – sve web narudžbe jeftinije 20%

Autor:  | 

Mozart je jednom napisao da se muškarac i žena u trenucima orgazma uzdižu do božanstvenosti.

Ovaj siloviti osjećaj trebao bi biti kruna najintimnijeg odnosa između muškarca i žene. Jedan od mostova koji ih spaja.

Žensko tijelo je apsolutno predivna kreacija prirode iza koje se, međutim, krije vrlo osjetljiva ravnoteža.

Kada ta delikatna harmonija bude narušena ili fizički ili psihički, seksualna želja može oslabiti, a užitak orgazma može postati nedostižan.U tim slučajevima muškarci mogu birati među brojnim preparatima, dok su žene bile prepuštene da se same nose s tim problemima ili da potraže terapeutsku pomoć. Drugog rješenja nije bilo.

Sve do sada.

G-Sense je prva kapsula za žensko zadovoljstvo u Hrvatskoj.

Točnije, G-Sense je preparat koji iznimno doprinosi otklanjanju svih psiholoških prepreka koje za posljedicu mogu imati smanjeni libido, strah od intimnog odnosa ili napetost tijekom samog vođenja ljubavi.

Mi smo u potpunosti svijesni problema s kojima se mnoge žene susreću: teško im se opustiti tijekom seksualnog odnosa, postoje brojni strahovi izazvani raznim stvarima poput nesigurnosti u svoje tijelo, iskustvima koje su prolazile nakon poroda, iskustvima koje su doživjele u svojoj prošlosti…

Iako su sada pronašle svoju novu ljubav i život je krenuo dalje, teško se rješiti takvih misli i osjećaja i prepustiti se uživanju s osobom koju volite.

Upravo tu se krije tajna G-Sensea. Iznimno pomaže otkloniti te psihičke kočnice, strahove i napetosti.

Optuštenost, veća senzualnost, prokrvljenost i osjetljivost, te poticanje vlažnosti intimnih područja – to su prednosti koje G-Sense čine odličnim rješenjem za žene svih starosnih skupina, od mladih djevojaka pa sve do žena koje su prošle kod menopauzu, ali i dalje vole uživati u životnim strastima :)

I zato Zdrava i Sretna – koja uvijek želi sve dame vidjeti zdravima, sretnima i nasmijanima – svojim čitateljicama donosi ekskluzivni popust na G-Sense preparat.

Sve što trebate napraviti je otići na stranicu wwww.g-sense.hr i prilikom kupnje iskoristiti sljedeći kupon za popust:

zdravaisretna

Zdrava i Sretna osigurala je trajni popust za sve svoje čitateljice (ostavite nam lajk ili šerajte ovaj tekst zauzvrat :) )!

Ovim kuponom stječete pravo na 20 posto popusta (a ako uzimate dva pakiranja i dostava je besplatna).

Donosimo vam i neka predivna iskustva naših čitateljica koje su već isprobale G-Sense:

Konačno nešto i za žene pored toliko proizvoda za muškarce. Oduvijek sam imala problema s tim opuštanjem , možda i zbog toga što imam zdravstvenih problema , a možda je samo bilo u glavi… Kakogod, sad sam puno opuštenija ,više uživam i promjena se itekako osjeti !

Danijela (38) iz Osijeka


Odkad uzimam G-Sense osjećam promjenu, puno više uživam i opuštenija sam!

Marijana (41) Zadar

Nakon poroda nisam se usudila uopće upustiti u odnose. Nisam se osjećala spremnom, bojala sam se da će me boljeti, a istovremeno nisam se više osjećala poželjnom. Suprug mi je kupio G-Sense sa željom da mi pomogne da se opustim i uživam. I nisam vjerovala da će mi uopće pomoći, ali znatiželja je prevladala i popila sam. I nakon nekih pola sata osjećala sam se opuštenijom. A time su nestali strahovi i brige. Bio je to jedan od boljih odnosa.

Marina (32) iz Zagreba


Ti si jednostavno fokusirana na uživanje. Bez da to radiš sa ikakvim naporom. Napora nema. Samo uživanje. Odnos je duži, opušteniji,  strastveniji, baš zadovoljavajući! Jednostavno rečeno, napokon su sve komponente na mjestu.

Nikolina (35) iz Zagreba

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...